Eveniment

Gigel Marian Alexandru, în „luptă“ cu două doamne, pentru şefia Parchetului Curţii de ApelInstitutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul privind candidaţii procurori care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcţii de conducere la parchetele de pe lângă judecătorii, tribunal şi curţi de apel, din perioada 12 septembrie - 4 decembrie.


Conform sursei citate, fostul prim-procuror al Parchetului Curţii de Apel Constanţa, Gigel Marian Alexandru, în prezent delegat şef al Secţiei Urmărire Penală, a fost admis pentru a candida la funcţia de procuror general adjunct al unităţii de parchet mai sus precizate.

De asemenea, tot pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa candidează şi Raluca Georgeta Ceauşu şi Adina Florea, care, de altfel, ocupă în prezent posturile pentru care au intrat în cursă.

În prezent, Parchetul Curţii de Apel Constanţa este condus de un procuror general, Camelia-Elena Grecu, şi de doi procurori generali adjuncţi, Adina Florea şi Raluca Georgeta Ceauşu.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

bebe

13 Oct, 2014 15:18

doamnelor,lasati-l pe gigel sa castige.isi doreste foarte mult o noua jucarie.

marcel

13 Oct, 2014 14:28

Eternul si fascinantul Gigel. Nu rateaza nici un concurs. Sef sa fie!

Articole asemanatoare

Şedinţă importantă la CSM Laura Subţirelu - demisie. Gigel Marian Alexandru - cerere de continuare a activităţii

08 Sep 2018 872