Haos în Suceava Șoferi băuți la volan, cu alcolemie critică! Soții, bătute de proprii parteneri. Mașini răsturnate

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook-DGPMB
  • Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Suceava, ieri, pe 9 august 2023, o femeie din comuna Stulpicani a fost agresată de propriul soț, care era sub influența băuturilor alcoolice.
  • Tot miercuri, un bărbat de 69 de ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Trei persoane au fost rănite.
  • Un accident cu trei mașini s-a produs în comuna Stroiești, în zona localității Liteni-Moara.
  • Multe alte evenimente produse în ultimele 24 de ore, doar în județul Suceava.
  • Unul dintre șoferii reținuți emana halenă alcoolică.
 
Poliția Suceava informează că, la data de 09.08.2023, ora 20:00, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o femeie de 58 ani, din comuna Stulpicani, despre faptul că a fost agresată de soț.
 
În urma cercetărilor s-a constatat că cei doi soți, respectiv femeia de 58 de ani și bărbatul de 66 ani, locuiesc în sat Slătioara, comuna Stulpicani, județul Suceava și se învecinează cu cantonul silvic Plutonița.
 
În seara de miercuri, 9 august 2023, în jurul orei 19:30, femeia s-a deplasat la canton, pentru a face treburile gospodărești la grajdul de animale. Aici a venit și soțul, care, pe fondul consumului de alcool a lovit-o pe soția sa.
 
Femeia de 58 de ani a fost îndrumată să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală în vederea obținerii unui certificat medico-legal.
 
Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate.În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.
 
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „violenţă în familie“ și „amenințare“, adaugă sursa.
 
Tot miercuri, pe 9 august 2023, ora 15:19, un bărbat de 69 ani, din orașul Broșteni, conducea o mașină pe DN17 B în orașul Broșteni, sat Holda, iar când a ajuns la o curbă la dreapta a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în afara drumului, în albia râului Bistrița.
 
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a  conducătorului auto și a celor doi pasageri de 67 de ani și de 71 de ani, ambii din orașul Broșteni.

 
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de negativ  și  a fost condus la Spitalul Vatra Dornei unde i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămarea corporală din culpă“.
 
În aceeași zi, în jurul orei 17:20, o femeie de 24 ani, din comuna Stroiești, în timp ce conducea autovehiculul având direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava spre localitatea Liteni-Moara, a intrat în coliziune cu o mașină, condusă de către o femeie de 32 ani, din comuna Slatina, care circula în fața sa și, ulterior, cu un autoturism condus de către un bărbat de 50 ani.
 
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 32 de ani.
 
Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul, fiind negativ pentru fiecare dintre ei, iar, ulterior, la Spitalul Județean Suceava li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.
 
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă“, menționează Poliția Suceava.
 
Conform IPJ Suceava, astăzi, pe 10 august 2023, ora 01:58, Secția de Poliție Rutieră 7 Mălini a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu peretele unui imobil din centrul coumnei Baia. Deplasându-se la fața locului polițiștii au identificat un autoturism avariat, conducătorul auto nefiind identificat la fața locului, semnalmentele acestuia fiind transmise polițiștilor de către martorii oculari.
 
Ulterior, în aceeași noapte, orele 03:30, polițiștii Secției de Poliție Rutieră 7 Mălini au fost sesizați prin intermediul Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o femeie din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, cu privire la faptul că în curtea sa a intrat un bărbat lovit la picior, care spune că a fost victima unei agresiuni și că este din Frasin.
 
La fața locului, s-a constatat că persoana identificată în curtea apelantei corespunde cu conducătorul auto din comuna Baia care a produs tamponarea, respectiv un bărbat de 36 ani, din orașul Frasin.
 
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind o alcoolemie imensă de 0,56mg/l alcool pur în aerul expirat, informează polițiștii. De asemenea, întrucât bărbatul acuza dureri la piciorul drept și în zona capului, a fost solicitată de către polițiști intervenția la fața locului a unui echipaj medical de urgență, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri medicale.
 
În urma  cercetărilor efectuate s-a constatat că la data de 10 mai 2023, ora 01:55, bărbatul de 36 ani, în timp ce conducea autoturismul în parca din incinta unui magazin de pe strada Ștefan cel Mare din satul Baia, comuna Baia, județul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu colțul clădirii și cu gardul împrejmitor al acesteia. După producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior.
 
În momentul identificării acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind aceeași alcoolemie de 0,56mg/l alcoool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Fălticeni. Acolo, bărbatul a fost examinat de către medicul de gardă, fiind rănit ușor, fără a rămâne internat.
 
În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie sau subcategorie de autovehicule. Autoturismul a fost verificat în baza de date, iar acesta figurează radiat.
 
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corpora din culpă“, „conducerea unui vehicul de drumurile publice sub influența alcoolului“, „conducerea unui vehicul neînmatriculat“ și „conducere fără permis“.
 
La data de 9 august 2023, ora 18:43, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Solca, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comuna Arbore, pe DJ178D, au oprit mopedul condus de către un bărbat de 24 ani, din acea comună, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, puncteazp IPJ Suceava.
 
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis“.
 
Totodată, conducătorul mopedului a fost sancționat contravențional conform art.3 din legea 132/2017, în cuantum de 1.000 lei cu reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuței de înmatriculare, deoarece acesta are asigurarea obligatorie RCA expirată.
 
La data de 9 august 2023, ora 21:46, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, în timp ce se aflau în serviciul de îndrumare, supraveghere și control al traficului rutier, cu autospeciala de poliție, pe DN 17, au oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 45 ani, din comuna Drăgoieşti.
 
S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru rezultând o concentrație extremă de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite Poliția Suceava. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a prelevat mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
 
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influenţa alcoolului“.
 
La 10 august 2023, ora 00:58, polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, pe DC 36A din satul Verbia, comuna Grămești, au oprit pentru control autoturismul care circula în direcția sat Botoșenița Mică spre sat Verbia, la volanul căruia se afla un bărbat de 62 ani, din comuna Grămești, acesta fiind singur în autovehicul.
 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare extremă de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, precizeză sursa. S-a procedat la conducerea șoferului la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului“.
 
Joi, pe 10 august 2023, ora 02:27, Poliţia municipiul Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat avarierea unui vehicul.
 
S-a constatat că un bărbat de 35 de ani din municipiul Suceava, a condus autoutilitara pe strada Calea Unirii, având direcția de deplasare Burdujeni către Centru, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu bordura trotuarului și un stâlp de iluminat public.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar autoutilitara a luat-o fără acordul proprietarului, din parcarea spălătoriei la care lucrează.
 
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe“, „conducere fără permis“ și „furt în scop de folosință“, urmând a fi dispuse și măsuri procesuale, au mai punctat polițiștii.

Citește și:

Percheziții la domiciile infractorilor cu metoda „accidentul“ în mai multe județe din România. Descoperiri șocante, declarațiile polițiștilor (GALERIE FOTO)

Anunț important pentru șoferiRestricții de circulație pe A1! Iată tronsoanele pe care se circulă îngreunat

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

VIDEOProcurorii DIICOT cutremură țara! Se fac zeci de percheziții, inclusiv la Constanța!

26 Mar 2024 1569

Preot cercetat penal după ce ar fi încercat să împiedice o înmormântare. Polițiștii chemați în ajutor

21 Jan 2024 1417

Legea protecției animalelor, aplicată cu fermitate la Suceava. Un bărbat a fost reținut (FOTO)

13 Jan 2024 658

Bărbat reținut după ce ar fi decapitat o pisică!

05 Jan 2024 802

Urmărire ca în filme la Suceava! Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unui șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor!

01 Oct 2023 820

Metoda "Accidentul" revine! Cazul unei bătrâne de 82 ani

23 Sep 2023 1023

Descinderi la persoane suspectate că ar fi introdus ilegal arme în România (GALERIE FOTO)

12 Sep 2023 760

Violență în familie! Cazul dintre o femeie și fostul ei soț

09 Sep 2023 1002

Accident în Suceava Copil de patru ani, aflat pe un moped, rănit. Conducătorul mopedului, băut, drogat și fără permis

02 Sep 2023 950

Un bărbat din Suceava transporta ilegal lemne. Materialele, ascunse sub o prelată

30 Aug 2023 733

Sume mari de bani, furate în municipiul Suceava. Care sunt metodele folosite de hoți

30 Aug 2023 877

Infotrafic Atenție, șoferi! Vor circula șase transporturi agabaritice pe traseul Albota - DN 65 - Pitești - Bascov

27 Aug 2023 732

Falși preoți suspectați că ar fi înșelat o femeie din SUA! Incredibil câți bani le-a trimis victima suspecților

23 Aug 2023 828

Oficial de la IPJ Suceava despre accidentul în care au murit mai mulți tineri! Mașina implicată avea volan pe partea dreaptă

21 Aug 2023 1135

IPJ Bacău Nu se va mai susține testarea legislației rutiere în vederea reducerii perioadei de suspendare. Iată când va fi reluată activitatea

10 Aug 2023 748