Hotelul Insula din Neptun, distrus în incendiu

Un incendiu violent, cauzat de un scurt-circuit produs în bucătăria restaurantului unui hotel, a produs panică, duminică, înainte de mijirea zorilor, în staţiunea Neptun.
 
Pompierii au fost solicitaţi, duminică dimineaţa, la un incendiu care a izbucnit la restaurantul hotelului Insula din staţiunea Neptun. Lucrătorii ISU au intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă, trei de la Tuzla şi trei de la Mangalia, la operaţiune participând 27 de pompieri militari. Lupta cu flăcările a durat peste trei ore.
 
Iniţial, au sosit cele trei autospeciale de la Mangalia, dar, constatându-se că incendiul este violent şi că există posibilitatea extinderii, au mai fost chemate trei maşini, de la Tuzla. Restaurantul a ars în totalitate. Din câte se pare, incendiul a pornit de la un scurt-circuit la sistemul electric.
 
După anchetă, pompierii au stabilit că incendiul ar fi pornit de la mansarda clădirii, unde se aflau camere de cazare ale angajaţilor restaurantului. Mansarda (cu o suprafaţă de 200 de metri pătraţi), etajul 1 şi etajul 2 (cu o suprafaţă de 300 de metri pătraţi) au fost distruse în totalitate. Apa şi fumul au afectat şi parterul clădirii. Nu au fost persoane rănite, angajaţii restaurantului părăsind incinta la izbucnirea incendiului.
 
Complexul Insula este administrat de Marin Dumitru.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hotel Insula din Neptun va fi modernizat și extins

18 Jun 2023 1469