Iată cine conduce, din teritoriu, Garda de Coastă (galerie foto)

Garda de Coastă are, în continuare, un director împuternicit. Şi asta deşi Inspectoratul General al Poliţiei Române a organizat de mai multe ori concursuri pentru ocuparea funcţiei mai sus precizate. Toate au avut acelaşi sfârşit: candidaţii înscrişi în cursă nu au reuşit să câştige şefia instituţiei. Conform http://www.ijpfconstanta.ro/, situaţia nu este valabilă şi în ceea ce priveşte posturile de conducere din teritoriu, aspect ce urmează să fie prezentat pe larg în această ediţie. 

Potrivit site-ului mai sus precizat, comisarul-şef de poliţie Laurenţiu Costache este împuternicit director al Gărzii de Coastă, în timp ce comisarul-şef de poliţie Cristian Rogojeanu este împuternicit adjunct al directorului Gărzii de Coastă, comisarul-şef de poliţie Costel Tomşa ocupă funcţia de adjunct pe linie de logistică al directorului Gărzii de Coastă, în timp ce comisarul-şef de poliţie Leontin Cezar este adjunct pe linie de marină al şefului poliţiei de frontieră. Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa este condus de comisarul-şef Ciorabai Ervin, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea de inspectorul principal de poliţie Nicolae Iulian Albăceanu (împuternicit), iar Sectorul Poliţiei de Frontieră Ostrov de Cătălin Margină.

Comandantul Sectorului Poliţiei de Frontieră Băneasa este inspectorul de poliţie Cristian Marian Cotabiţă, în timp ce Sectorul Poliţiei de Frontieră Negru Vodă este condus de inspectorul de poliţie Alin Nicolae Pîrvu, adjunctul său fiind comisarul-şef de poliţie Gheorghiţă Deaconu Şofronel. Şeful Grupului de Nave Constanţa este comisarul-şef Laurenţiu Cristian Cicu, adjunctul pe linie de marină este subcomisarul de poliţie Enache Gica, iar adjunctul şefului Grup Nave Constanta pe linie de operativ este comisarul-şef de poliţie Cătălin Preda (împuternicit). Grupul de Nave Mangalia este condus de comisarul-şef de poliţie Adi Octavian Tobă (împuternicit), adjunctul fiind comisarul-şef Florin Turturică. Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă este condus de comisarul-şef Gheorghe Buzescu şi de comisarul-şef Daniel Turcu (adjunct), cel al Poliţiei de Frontieră Tulcea de comisarul-şef Doru Struţu şi de comisarul-şef Vasilică Călin (adjunct). Sectorul Poliţiei de Frontieră Isaccea îl are ca şef pe comisarul-şef Mihai Barbu şi ca adjunct pe comisarul Florin Mudrag, în timp ce comisarul-şef Aurel Ivanov conduce, alături de comisarul-şef Marius Cristian Manza, Sectorul Poliţiei de Frontieră Pardina, Sectorul Poliţiei de Frontieră Chilia este cârmuit de comisarul-şef de poliţie Ştefan Nechifor şi de comisarul-şef Petre Roşu (adjunct), Sectorul Poliţiei de Frontieră Sulina este condus de subcomisarul Mihail Amelian şi de comisarul-şef George Munteanu. Garda de Coastă, prin structurile teritoriale, coordonează activitatea mai multor puncte de trecere a frontierei, respectiv: Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, unde şef este comisarul Florin Valeriu Lapadat, Punctul de Trecere a Frontierei Midia îl are ca şef pe subinspectorul de poliţie Mihai Florentin Bărăscu, Punctul de Trecere a Frontierei Constanta pe comisarul Sali Benai, Punctul de Trecere a Frontierei Constanţa Sud pe subcomisarul Ionuţ Voinescu, Punctul de Trecere a Frontierei Mangalia pe inspectorul Alexandru Nicolin, în timp ce Punctul de Trecere a Frontierei Tulcea este condus de subinspectorul Nicolae Macar.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce au decis judecătorii în procesul în care Sucursala Regională de Căi Ferate Constanța a contestat amenda primită de la Garda de Mediu?

19 Apr 2024 248

Garda de Mediu Constanța a amendat o societate de dezmembrări vehicule scoase din uz cu 15.000 lei. Iată de ce

19 Apr 2024 298

Amendă de zeci de mii de lei pentru un operator economic din localitatea Lazu, județul Constanța. Ce nereguli a constatat Garda de Mediu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 407

​LIVE TEXT. Eveniment important la Mangalia Două drone de tip avion, cu decolare verticală, intră azi în dotarea Poliţiei de Frontieră (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 1285

Știri Constanța Bărbat de 44 ani, găsit spânzurat într-o anexă a unei case din Conacu!

15 Apr 2024 1004

Cumpărări directe Constanța Garda de Coastă cumpără endoscop pentru inspecția spațiilor greu accesibile (DOCUMENT)

12 Apr 2024 483

Dosarul se află la Tribunalul Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă redusă la jumătate, primită de la Garda de Mediu

12 Apr 2024 568

Amenzi în Portul Constanța! Patru operatori de cereale, sancționați de Garda de mediu

12 Apr 2024 510

Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 8 milioane lei, depistate în Portul Constanța

11 Apr 2024 367

Achiziții Constanța Licitație de aproape 700.000 de euro organizată de Garda de Coastă. Când va avea loc (DOCUMENT)

10 Apr 2024 335

Oficial de la Forțele Navale Române despre obiectul plutitor observat pe brațul Chilia Veche

08 Apr 2024 414

Apelul formulat de Primăria Mangalia în procesul cu Garda Natională de Mediu - Serviciul Comisariatul Județului Constanța, respins de judecători

06 Apr 2024 541

Județul Tulcea Șase exemplare de sturion redate mediului natural, 110 kilograme de pește și 700 metri de plase descoperite de polițiștii de frontieră (VIDEO)

05 Apr 2024 494

Articole vestimentare și încălțăminte susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 2 milioane de lei, descoperite de polițiștii de frontieră din Constanța (FOTO)

05 Apr 2024 402

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 651