Iată condiţiile Crezi că te încadrezi să conduci Poliţia Judeţului Constanţa?

ipj_IPJ_sediu.jpgOdată cu detaşarea comisarului-şef Valentin Burlacu din fruntea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa la Direcţia Naţională Anticorupţie, Inspectoratul General al Politiei Române urmează să stabilească data la care cei interesaţi de postul mai sus precizat pot participa la concurs. Potrivit unor surse, concursul va avea loc în luna februarie 2013.

Conform datelor oficiale, pentru ocuparea funcţiei şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa se va apela la recrutare din sursă internă, iar în vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii minimale. IGPR arată că viitorul şef al IPJ Constanţa trebuie să fie ofiţer de poliţie, absolvent de studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă. De asemenea, cel care va ocupa postul de inspector-şef trebuie să fi absolvit studii de masterat sau studii postuniversitare în domeniul juridic, ordine publică şi siguranţă naţională sau management, să fi obţinut în ultimii trei ani calificativul de cel puţin „Foarte bun" la evaluarea de serviciu/aprecierea profesională individuală, să fie declarat „apt" medical şi psihologic pentru promovare în funcţii de conducere şi să aibă 7 ani vechime în muncă, din care cinci ani în MAI.

Tot cinci ani vechime trebuie să aibă şi în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, dar şi alţi trei ani în funcţii de conducere în unităţi ale Ministerului Administraţiei şi Internelor. Şeful IPJ Constanţa trebuie să aibă o conduită morală şi profesională ireproşabile, să nu se afle în perioada de tutelă profesională, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie pus la dispoziţie în condiţiile art. 65 din Legea nr. 360/2002, cu modificările şi completările ulterioare, să nu se afle în curs de urmărire penală şi să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului.

Ca şi până acum, va fi declarat „admis" candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis" la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis" candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Management Resurse Umane din Bucureşti.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amsterdam District SRL și-a radiat punctul de lucru din cadrul City Park Mall Constanţa

19 Apr 2024 378

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tătăl Robertei, prezent la Judecătoria Mangalia- „Să le fie rușine!” (VIDEO)

18 Apr 2024 458

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 618

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 aprilie 2024

17 Apr 2024 414

Primarul orașului Năvodari și Amira Evo SRL, chemați în instanță de Prefectul Județului Constanța

16 Apr 2024 1780

Baschet Duelul CSM CSU Oradea - CSM Constanța se reia pe litoral, marți, 16 aprilie 2024. „Băieții noștri mizează pe tribune pline!“

16 Apr 2024 381

Numărul creditorilor a trecut de 400 Se cere insolvența GSP Offshore SRL, administrată de Gabriel Comănescu. Dosarul, amânat pentru finele lunii mai

14 Apr 2024 861

,,Fericirea noastră nu mai există” Tatăl lui Sebi, băiatul ucis în accidentul de la 2 Mai de către Vlad Pascu, face mărturii cutremurătoare (VIDEO)

13 Apr 2024 1097

Baschet Vicecampioana României, CSM CSU Oradea, conduce cu 2-0 CSM Constanța în sferturile Ligii Naționale

11 Apr 2024 542

Terenul pentru care a fost amendat Făgădău, când era primar, nu se întoarce în proprietatea Statului Român! Judecătorii din București explică de ce (MOTIVARE)

11 Apr 2024 785

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 aprilie 2024

11 Apr 2024 526

Înalta Curte respinge recursul în casaţie formulat de Valentin Vrabie. Surse - Valentin Vrabie rămâne primarul municipiului Medgidia și poate candida la viitoarele alegeri

10 Apr 2024 6199

Contract de 47.000 de euro încheiat între Nuclearelectrica Serv SRL, județul Constanța, și Royal Eurotrans. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

10 Apr 2024 1560

Constanța Trei persoane fizice cer insolvența Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV)!

07 Apr 2024 2062

Baschetbaliștii de la CSM Constanța au învins CSM Corona Brașov și se pregătesc de play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

06 Apr 2024 778