Imagini cu impact emoțional! Psică ucisă de un câine periculos plimbat fără botniță pe stradă (VIDEO)

Foto: FacebookLa data de 10 septembrie a.c., o femeie, de 53 de ani, din Brăila, și-ar fi plimbat câinele cu potențial agresiv pe domeniul public, fără ca animalul să poarte botniță și nu ar fi  luat măsurile necesare prevenirii atacului canin asupra unei pisici domestice. 

Potrivit IPJ Brăila, polițiștii au verificat și modul de deținere al animalului în cauză, fără a fi constatate nereguli. 

„Femeia a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.600 de lei, conform prevederilor art. 18 alin. 1 lit. a) și e) din O.U.G. nr. 55/2002.

Astfel, Inspectoratul de Poliţie Județean Brăila îndeamnă cetățenii să respecte legislația incidentă protecției animalelor,  precum și pe cea referitoare la câinii periculoși sau agresivi, în special în ceea ce privește accesul pe domeniul public al exemplarelor canine cu potențial agresiv care trebuie să fie însoțite de către persoane care îndeplinesc condițiile legale, iar cainii să fie ținuți în lesă și să poarte botniță!“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Brăila. 



Citeste și: 

Salvatorii intervin pentru salvarea unei pisici blocate pe un stâlp de susținere al unui pod (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.