Imagini de la eveniment Constanța. România a învins iar echipa SUA la baseball. Cine le-a înmânat învingătorilor Trofeul "Jackie Robinson" (galerie foto+video)


Ediția a doua a Trofeului "Jackie Robinson" la baseball, meci demonstrativ găzduit astăzi de stadionul Portul din Constanța, i-a revenit, ca și anul trecut, echipei naționale a României, care a învins cu 7-2 formația SUA, formată din militari de la baza Mihail Kogălniceanu.

Scorul este identic cu cel din 2017!

Trofeul "Jackie Robinson" le-a fost înmânat învingătorilor de ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran.

Este frumoasă această experiență, este frumoasă și competiția. Cei din Federația Română de Baseball și Softball mi-au spus că, față de anul trecut, echipa SUA a crescut semnificativ în valoare, dar se pare că și reprezentativa noastră a progresat foarte mult. Să sperăm că la anul vor fi și mai buni, a spus ministrul TS.    


Sursa foto și video: ZIUA de Constanța
 



Citește și:
 

Imagini de la eveniment Gică Hagi, aplaudat de jucătorii celor două formații când a aruncat prima minge la meciul de baseball România - SUA. Ce i-a spus primarul Decebal Făgădău (galerie foto+video)

UPDATE Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)

Ministrul Ioana Bran, la meciul de baseball de la Constanța "Ne bucurăm de această zi şi de schimbul cultural dintre România şi SUA" (galerie foto)

Constanța. Desfășurare impresionantă de forțe la meciul de baseball România-SUA (galerie foto+video)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment „Mişcare pentru toţi“, acţiune sportivă de amploare la Constanţa, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ (galerie foto+video)

11 May 2019 2335

LIVE TEXT. Imagini de la eveniment România - SUA, al treilea meci de baseball la Constanţa pentru Trofeul „Jackie Robinson“. Tricolorii au câștigat din nou (galerie foto+video)

11 May 2019 2466

Maraton sportiv pe arena „Gheorghe Hagi“ O campioană olimpică va arunca prima minge a meciului de baseball România - SUA, de la Constanţa

11 May 2019 2087

Festival al sportului Copii, părinţi şi bunici, invitaţi la „Mişcare pentru toţi“, în weekend, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ (galerie foto)

08 May 2019 2297

Show de tip american România şi SUA se înfruntă pentru a treia oară la baseball, la Constanţa, în cadrul Trofeului „Jackie Robinson“

07 May 2019 1529

Ce evenimente sportive vor avea loc week-endul viitor la Constanța. Unde se vor desfășura

02 May 2019 1634

Meci România - SUA la Constanța. Trofeul „Jackie Robinson“ „Rege“ la fotbal, Gică Hagi a aruncat prima minge la baseball (galerie foto+video)

14 May 2018 2589

Ministrul Ioana Bran, la meciul de baseball de la Constanța "Ne bucurăm de această zi şi de schimbul cultural dintre România şi SUA" (galerie foto)

12 May 2018 2778

Imagini de la evenimentGică Hagi, aplaudat de jucătorii celor două formații când a aruncat prima minge la meciul de baseball România - SUA. Ce i-a spus primarul Decebal Făgădău (galerie foto+video)

12 May 2018 4014

UPDATE Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)

12 May 2018 4470

Constanța. Desfășurare impresionantă de forțe la meciul de baseball România-SUA (galerie foto+video)

12 May 2018 3677

Intrare liberă. Gică Hagi va arunca prima minge România şi SUA îşi dispută iar, la Constanţa, Trofeul „Jackie Robinson“ la baseball (galerie foto)

12 May 2018 2858

UPDATE. Va fi prezent şi ambasadorul Hans Klemm Gică Hagi va arunca prima minge la meciul de baseball România - SUA, de sâmbătă, de la Constanţa!

09 May 2018 2477

Ediţia a doua a Trofeului Jackie Robinson Echipa României joacă din nou baseball cu SUA la Constanţa!

06 May 2018 4259

Tricolorii au câștigat, la Constanța, meciul cu SUA Ambasadorul Hans Klemm i-a înmânat echipei României trofeul Jackie Robinson (galerie foto)

16 Apr 2017 4706