Imagini de la evenimentGică Hagi, aplaudat de jucătorii celor două formații când a aruncat prima minge la meciul de baseball România - SUA. Ce i-a spus primarul Decebal Făgădău (galerie foto+video)


Meciul de baseball România - SUA, de pe stadionul Portul din Constanța, contând pentru ediția a doua a Trofeului Jackie Robinson, a început.

Prima minge a partidei a fost aruncată de Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, care a repetat de două ori procedeul, în aplauzele și uralele jucătorilor celor două formații.

Hagi a trecut apoi în tribună, unde a stat alături de soția sa, și de ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, de ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, de primarul Decebal Făgădău, și de Mariana Solomon, directorul DJST Constanța.

Mai mulți copii au venit la Hagi solicitând autografe pe tricourile primite de la organizatori.

Când a venit la teren, Gică Hagi s-a scuzat la cei care l-au întâmpinat pentru faptul ca e răgușit de la meciul de aseară cu Poli Iași, de la cât a strigat de pe margine.

Decebal Făgădău a glumit spunându-i "Regelui" că anul trecut a aruncat prost prima minge a meciului, astfel că acum a fost solicitat Hagi pentru aceasta.

Sursa foto și video: ZIUA de Constanța

 

Citeste si:

UPDATE Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)

Ministrul Ioana Bran, la meciul de baseball de la Constanța "Ne bucurăm de această zi şi de schimbul cultural dintre România şi SUA" (galerie foto)

Constanța. Desfășurare impresionantă de forțe la meciul de baseball România-SUA (galerie foto+video)

Imagini de la eveniment Constanța. România a învins iar echipa SUA la baseball. Cine le-a înmânat învingătorilor Trofeul "Jackie Robinson" (galerie foto+video)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Evenimentele zilei În ce țară se sărbătorește azi Ziua Îndrăgostiților

12 Jun 2022 1445

LIVE TEXT. Imagini de la eveniment România - SUA, al treilea meci de baseball la Constanţa pentru Trofeul „Jackie Robinson“. Tricolorii au câștigat din nou (galerie foto+video)

11 May 2019 2445

Show de tip american România şi SUA se înfruntă pentru a treia oară la baseball, la Constanţa, în cadrul Trofeului „Jackie Robinson“

07 May 2019 1509

Meci România - SUA la Constanța. Trofeul „Jackie Robinson“ „Rege“ la fotbal, Gică Hagi a aruncat prima minge la baseball (galerie foto+video)

14 May 2018 2572

Imagini de la eveniment Constanța. România a învins iar echipa SUA la baseball. Cine le-a înmânat învingătorilor Trofeul "Jackie Robinson" (galerie foto+video)

12 May 2018 3139

Ministrul Ioana Bran, la meciul de baseball de la Constanța "Ne bucurăm de această zi şi de schimbul cultural dintre România şi SUA" (galerie foto)

12 May 2018 2750

UPDATE Imagini de la eveniment Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la stadionul Portul din Constanța, la întâlnirea de baseball România - SUA (galerie foto+video)

12 May 2018 4416

Tricolorii au câștigat, la Constanța, meciul cu SUA Ambasadorul Hans Klemm i-a înmânat echipei României trofeul Jackie Robinson (galerie foto)

16 Apr 2017 4684

Ambasadorul Hans Klemm, prezent la Constanţa – „Celebrăm curajul lui Jackie Robinson”

15 Apr 2017 3898

UPDATE 16. România a câştigat! E prezent şi ambasadorul Hans Klemm Meci de baseball SUA – România, la Constanţa (galerie foto+video)

15 Apr 2017 5714

Mobilizare impresionantă la Constanţa, pentru meciul de baseball SUA – România. Stadionul „Portul”, înconjurat de poliţişti şi jandarmi (galerie foto+video)

15 Apr 2017 4239

Eveniment sportiv special, sâmbătă, la Constanţa Meci de baseball SUA - România, de Ziua Jackie Robinson (video)

15 Apr 2017 3412

Jackie Robinson Day, în premieră la Constanţa România şi SUA se înfruntă într-un meci special de baseball

05 Apr 2017 2399

Cerere în căsătorie cu peripeţii la un meci de baseball

29 Sep 2016 2356

Un fan a decedat după ce a căzut din tribună, de la o înălţime de 12 metri

30 Aug 2015 1802