Imagini de la locul faptei! O tânără de 23 de ani din Mangalia a fost atacată de un rottweiler (GALERIE FOTO+VIDEO)

Imagine de la locul faptei

Incident grav în Mangalia!

O tânără de 23 de ani a ajuns la Spital după ce a fost mușcată de un rottweiler în Mangalia

A apucat să iasă din scară, fiind atacată de doi  rottweileri. Teoretic, doar unul singur a mușcat-o. A provocat răni grave la gamba piciorului stâng. Ieri, a fost operată de urgență. Urmează ca după 3 zile să fie operată din nou., spune sora victimei. 


În secțiunea Video a materialului puteți vedea imagini de la locul evenimentului produs în Mangalia. 

Oficial de la IPJ Constanța

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 5.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost mușcată de un câine.„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. 

Imagini de la locul evenimentului
Întrucât câinele se afla lângă femeie și avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare.Ulterior, femeia, de 23 de ani, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La fața locului, s-au prezentat lucrători de ecarisaj din cadrul Unității Teritorial Administrative Mangalia, care au ridicat câinele“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Totodată, în apropierea locului faptei, a mai fost identificat un alt câine, din aceeași rasă, fiind tranchilizat și ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.„În continuare, polițiști ai Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

19 Apr 2024 239

Finanţele Publice din Constanţa cer insolvența LGV Invest Quality SRL, din Limanu! Firma a deținut, prin concesiune, un teren în Portul Turistic Mangalia

19 Apr 2024 192

Exclusiv! Ioana Ancuța Popoviciu, de la Mangalia, rămâne judecătoarea cazului de la 2 Mai! Cererea de abținere, respinsă (MINUTĂ)

19 Apr 2024 780

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 344

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 450

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 476

Crimă într-un hotel din Mangalia! Loredana, tânăra suspectată că și-ar fi ucis prietena este nemulțumită de prima condamnare

18 Apr 2024 403

Judecătoria Mangalia motivează condamnarea Monicăi Macovei, fost ministru al Justiției - „Scopul pedepsei poate fi atins şi fără executarea acesteia“

18 Apr 2024 425

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 543

Tragedia de la 2 Mai. Un nou termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu. Avocatul Cuculis face declarații (VIDEO)

18 Apr 2024 399

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1072

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai și formulează cerere de abținere

18 Apr 2024 768

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Tătăl Robertei, prezent la Judecătoria Mangalia- „Să le fie rușine!” (VIDEO)

18 Apr 2024 457

Cumpărări directe Constanța Un imobil de pe strada Mihai Viteazu din Mangalia va fi demolat de Altion Serv SRL (DOCUMENT)

18 Apr 2024 324

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Mama Robertei, tânăra ucisă la 2 Mai, face declarații- „Sperăm că se va face dreptate” (VIDEO)

18 Apr 2024 454