Eveniment

UPDATE Incendiu, lângă sediul SPIT, în municipiul Constanţa. Forţe impresionante la intervenţie (galerie foto+video)

Un puternic incendiu a izbucnit, în urmă cu câteva minute, pe bulevardul Tomis, în municipiul Constanţa, chiar lângă sediul SPIT.

Arde generalizat întregul acoperiş.

Pompierii de la ISU Dobrogea Constanţa intervin cu trei autospeciale de stingere si o autoscară, la eveniment fiind, o ambulanţă SMURD şi un echipaj de la SAJ Constanţa.

Casa era nelocuită, este de vânzare şi în urmă cu câteva luni a mai luat foc, foarte posibil, din cauza unor oameni ai străzii care locuiesc ilegal acolo.

În acest moment circulaţia este închisă pe bulevardul Tomis.

UPDATE: Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanţa spune au ars circa două sute de metri pătraţi din acoperiş, nu a existat pericol de extindere la alte imobile din zonă, incendiu a fost localizat, şi se lucrează la lichidarea focului. 

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alertă la ISU Dobrogea. Pompierii chemați, din nou, la imobilul de pe bulevardul Tomis din Constanța, zona SPIT (galerie foto + video)

03 Oct 2018 685

Incendiu la sediul de pe bulevardul Tomis SPIT Constanța, mulțumește pompierilor de la ISU Dobrogea pentru operativitate și profesionalism

07 Aug 2018 1851

Imaginea Zilei. Viață de pompier. Cum găsesc militarii ISU Dobrogea puterea să zâmbească după intervenții dificile (galerie foto)

06 Aug 2018 5694

LIVE. Imagini de la eveniment. Incendiu la sediul SPIT Constanţa. Echipaje de poliţie, pompieri şi medici la eveniment. Circulaţie blocată (galerie foto-video)

06 Aug 2018 8398

Imagini de la eveniment Constanţa. Explozie într-un apartamant de pe strada Nicolae Grindeanu, lângă sediul SPIT. Pompierii la faţa locului (galerie foto+video)

16 Nov 2017 3658

Revista presei locale

14 Jan 2016 2026