UPDATE - Intervenție condusă de inspectorul șef al ISU BIF Incendiu puternic în Bragadiru, aproape de Șoseaua de Centură (galerie foto)

În depozit se găsesc recipiente ușor inflamabile și explozibile.

Incendiu la două hale din Bragadiru, în apropiere de Șoseaua de Centură. Potrivit primelor date, suprafața afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilități de propagare. În respectivele hale se ambala produse alimentare, în principal a orezului.
 
În depozit se găsesc recipiente ușor inflamabile și explozibile. Sunt în pericol mai multe silozuri de depozitare. În total, 20 de autospeciale de stingere sunt alertate pentru acest caz.  

UPDATE:

În urmă cu scurt timp, a fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-Alert privind incendiul produs în localitatea Bragadiru.

„Se acționează în mod preponderent din exterior și de la înălțime, există risc de prăbușire a halelor. Acționează 24 de autospeciale de stingere și se suplimentează cu cinci autospeciale“, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov.

Conform sursei citate, Intervenția este condusă de inspectorul șef al ISU București Ilfov.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IGPR Infotrafic Restricții de trafic pe Centura București

18 Jul 2023 540

Incendiu violent la un depozit de pe Şoseaua de Centură a municipiului București. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

04 Feb 2019 1665