Incendiu puternic în judeţul Ialomiţa. Un om şi zeci de animale carbonizate

Aseară, în jurul orei 20.00, pompierii de la ISU Ialomiţa, au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o fermă de animale din Amara.

Lăcrămioara Chirea, purtătorul de cuvânt al ISU Barbu Catargiu Ialomiţa, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „flăcările au cuprins un adăpost cu animale (oi, vaci, cai), două încăperi de locuit și rezerva de furaje, iar pentru stingerea incendiului pompierii de la Detașamentul Slobozia au intervenit cu două autospeciale de stins cu apă și spumă și o autocisternă pentru stingerea incendiului”.

În una din încăperile amenajate în imediata vecinătate a adăpostului de animale a fost găsit carbonizat trupul unui bărbat.

De asemenea, primele date indică faptul că în incendiu au ars circa o sută de ovine și trei bovine, iar în timpul intervenției s-a reușit salvarea a cca. 300 de oi și nouă cai, precum și a unor utilaje agricole.

Totodată flăcările au mistuit și o cantitate considerabilă de plante furajere.

Sursa foto: ISU Ialomita

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două persoane, rănite grav într-un accident urmat de incendiu la Giurgeni! Salvatori din trei județe, inclusiv Constanța, au intervenit (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Jul 2023 3177

UPDATE Accident rutier grav în apropiere de Țăndărei. Un bărbat a murit. Incendiu la locul evenimentului! (galerie foto)

28 Aug 2020 2843

Accident rutier grav. S-a activat Planul Roşu pe drumul spre Constanţa. 10 morţi şi 7 răniţi. Implicate un tir şi un microbuz (galerie foto+video)

05 Oct 2019 32289