Incendiu violent în localitatea Stejaru, județul Tulcea. Au intervenit pompierii ISU Delta (GALERIE FOTO)

Incendiu. Foto: ISU Delta TulceaDispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a fost alertat seara trecută, în jurul orei 21.00 cu privire la producerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei anexe gospodărești din localitatea Stejaru, județul Tulcea.

Potrivit ISU Delta la locul incendiului, s-a deplasat un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

  „La sosirea echipajului operativ, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la o anexă a unei gospodării în care se afla și o butelie. 
  Forțele de intervenție au procedat la înlăturarea buteliei din zona cuprinsă de flăcări, iar incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fără a fi semnalate victime.
  A ars magazia pe o suprafață de 21 mp.
  Cauza probabila de producere a incendiului, este efectul termic produs de o sobă fără acumulare de căldură“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Tulcea Incendiu în Stejaru. Au ars aproximativ 15 hectare de miriște și vegetație uscată

23 Aug 2021 2020

Incendiu violent în judeţul Tulcea. Pompierii ISU Delta, chemaţi în ajutor în localitatea Vasile Alecsandri (galerie foto)

29 Apr 2018 1990

Ce pagube a lăsat în urmă incendiul de la mănăstirea Stejaru din judeţul Constanţa (galerie foto+video)

05 Dec 2016 3511

Pompierii în alertă Incendiu la mănăstirea de la Stejaru (galerie foto+video)

04 Dec 2016 3543