Începe judecata faţă de Jamma Saad pentru tentativă de omor



Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus începerea judecăţii cauzei privindu-l pe inculpatul Jamma Saad, obiectul dosarului fiind „omorul“.
 
Judecătorii constănţeni au constatat „legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 243/P/2015 emis la data de 17.09.2015 de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa privindu-l pe inculpatul Jamma Saad, cetăţean marocan, născut la data de 21.04.1992 în Rabat, Maroc, domiciliat în Constanţa“.
 
Decizia este definitivă.
 
Reamintim faptul că, în luna martie, Jamma Saad ar fi fost implicat într-un accident rutier ce a avut loc în zona hotelului Oxford, la intrare în staţiunea Mamaia. Polițiştii au fost anunţaţi că un pieton a fost lovit de o maşină pe marcajul pietonal. Oamenii legii, împreună cu poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, au demarat cercetările, în urma cărora au stabilit că între persoana vătămată, care era însoţită de doi prieteni, şi conducătorul auto Jamma Saad, care era însoţit de prietena sa, ar fi avut loc o altercaţie în incinta unui local din Satul de Vacanţă, pe fondul unei datorii băneşti. Practic, Saad ar fi lovit-o intenţionat pe trecerea de pietoni pe victima sa. Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările, sub aspectul infracţiunii de tentativă la omor, iar în baza probatoriului administrat în cauză, şoferul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.
 
La data de 16 martie, Saad a fost prezentat Tribunalului Constanţa, instanţă ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Pe rolul Tribunalului Constanţa se află acest dosar în care Jamma Saad este inculpat, iar victima sa, Cezar Manea, şi SCJU Constanţa s-au constituit părţi civile.

Jamma Saad ar fi implicat în cursele cu sfârşit tragic în Mamaia

Un scrâşnit puternic de roţi şi o bubuitură pe măsură le-au făcut inimile să tremure unor tineri aflaţi pe plaja din Mamaia, în zona hotelului Meridian, în data de 25 octombrie. Era în jurul orei 15.30. Când au ajuns la locul de unde s-au auzit sunetele, au constatat că un stâlp de electricitate a fost doborât de un Audi A8 cu numere de Dolj. Se pare că şoferul bolidului a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a izbit de un stâlp de electricitate. În urma impactului, o femeie a rămas încarcerată, maşina s-a făcut praf, stâlpul de electricitate a fost dărâmat și a căzut peste mașină, dar și peste partea carosabilă.
 
Tânăra se numeşte Dalina Frăţilă, are 25 de ani şi este din Constanţa. Ea a fost scoasă din maşină de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, care s-au deplasat urgent la faţa locului. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean i-au acordat primul ajutor, după care au transportat-o la spital, unde a fost internată în stare gravă, la Terapie Intensivă.
 

Greu de spus ce s-a întâmplat de fapt. Şoferul bolidului era acelaşi Jamma Saad. Urmele de frânare se puteau distinge pe o distanţă considerabilă. Jamma Saad a fost rănit în urma impactului, dar nu grav, însă femeia aflată pe locul din dreapta a suferit leziuni grave, fiind scoasă din interiorul vehiculului în stare de șoc.
 
Jamma Saad a încercat să susţină că nu se afla el la volan, ci femeia rănită. Martorii care se aflau în zonă spun însă că el este cel care a coborât de la volanul maşinii. Ba mai mult, oamenii spun că maşina Audi A8 se întrecea de fapt cu o altă maşină, un Mercedes CLS, cu numere de Germania, care mergea pe contrasens. Ambii aveau, după cum spun martorii, „viteze amețitoare“.
 
Şoferul Mercedes-ului (dacă într-adevăr a existat!) a fugit de la fața locului, căci la sosirea poliţiştilor, nu era acolo. Oamenii legii continuă cercetările, pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea acestui accident rutier.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident teribil în Mamaia O cursă de mașini a distrus un stâlp electric și s-a sfârșit într-un copac (galerie foto+video)

26 Oct 2015 4837

UPDATE 5 Accident rutier lângă Aqua Magic. O persoană ar fi încarcerată (galerie foto+video)

25 Oct 2015 4513