Începe judecata în dosarul celui mai grav accident din ultimii zece ani

Dosarul celui mai grav accident rutier din ultimii zece ani din judeţul Constanţa din punct de vedere al victimelor a ajuns în instanţă. Judecat pentru producerea lui este Ionuţ Neagu, care la data de 29 iulie 2008 a condus un automobil marca Opel, model Astra, pe DN 2A, dinspre Constanţa către localitatea Ovidiu. Printre cei constituiţi părţi vătămate, în dosar se află şi Viorel Cobzariu, un cunoscut afacerist constănţean, perceput iniţial drept autorul accidentului. În urma cercetărilor specifice, organele de anchetă au stabilit că, de fapt, vinovat este Ionuţ Neagu.

Recent, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 12411/212/2012, cauză în care Ionuţ Neagu este inculpat. Portalul instanţelor de judecată informează că lista părţilor vătămate este deschisă de Lorica Marcu şi continuă cu Marcela Simion, Paul Valeriu Simion, Viorel Cobzariu, Claudia Roxana Arvente, Simona Pauliuc, Luminiţa Pamfil şi Cătălin Andrei Simion. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 15 iunie. După cum precizam mai sus, organele de anchetă au concluzionat că singurul vinovat de producerea accidentului catalogat drept cel mai grav din ultimii zece ani din judeţul Constanţa din punct de vedere al victimelor este Ionuţ Neagu, un student din Bucureşti. În urma cercetărilor specifice s-a stabilit că Neagu a circulat cu viteză, nu a păstrat distanţa regulamentară, motiv pentru care a lovit în spate limuzina Audi, model Q7, condusă de Viorel Cobzariu. În urma impactului, automobilul de teren a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit de un autobuz. În urma accidentului au rezultat 41 de răniţi, 39 dintre ei fiind pasageri în autobuz. Din păcate, unul dintre cei răniţi a decedat.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

41 de răniți și un mort Avem primele achitări în dosarul celui mai grav accident rutier din ultimii zece ani, din Constanța

16 Jan 2015 2771

Arbitru lovit la partida Pantelimon - Seimeni. Meciul a fost oprit

11 Sep 2013 3044

Inculpat din parte civilă Afaceristul Viorel Cobzariu, judecat pentru cel mai grav accident rutier din ultimii zece ani (galerie foto)

03 Nov 2012 4362

Judecata celui mai grav accident din ultimii zece ani a debutat cu amânare

16 Jun 2012 1332