Inconștiență în trafic în județul Constanța Mai mulți șoferi beți sau sub influența substanțelor interzise, depistați de polițiști

Razie. Foto: IPJ ConstanțaPolițiștii din cadrul IPJ Constanța au constatat week-end-ul trecut mai multe infracțiuni la regimul rutier. 

Mai exact au fost depistați mai mulți șoferi care s-au urcat beți sau sub influența substanțelor interzise în trafic. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 3.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Olimp din stațiunea Olimp, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină și THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
 
La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 00.35, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Suceava din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lavrion din stațiunea Saturn, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină și THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
 
La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada 1 Mai din localitatea Ostrov, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
 
La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

 
La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Olimp din stațiunea Olimp, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină și metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
 
La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 223, între localitățile Tichilești și Topalu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 15.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Tuzla, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șoferi sancționați de polițiștii IPJ Constanța. Ce nereguli au fost constatate

25 Nov 2022 621

Pericol la Constanța și Medgidia! Șoferi beți sau fără permis depistați în trafic de polițiști

25 Nov 2022 509

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șoferi beți, drogați sau fără permis, depistați de polițiști

21 Nov 2022 932

Atenție! Cum se circulă pe A2. Recomandările Poliției

14 Nov 2022 417

Inconștiență în trafic la Constanța! Șoferi beți sau sub influența substanțelor interzise, depistați la volan

07 Nov 2022 651

33 de șoferi vitezomani au rămas fără permis în cadrul unei acțiuni comune a polițiștilor din Tulcea și Constanța

07 Nov 2022 596

Pericol în trafic în județul Constanța Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști.

03 Nov 2022 612

15 șoferi vitezomani au rămas pietoni în urma unei acțiuni comune a polițiștilor din Constanța și Tulcea

03 Nov 2022 538

Primarul comunei Mihai Viteazu, județul Constanța, a decedat!

03 Nov 2022 5518

Șoferi beți la volan, depistați pe drumurile din Tulcea

31 Oct 2022 546

Condiții de ceață pe raza mai multor județe. Vizate și Constanța și Tulcea. Recomandările Poliției

24 Oct 2022 451

Parlamentarii au votat Șoferii care parchează pe trotuar vor rămâne fără mașini (DOCUMENT)

23 Oct 2022 1057

Pericol în trafic în județul Constanța! Șofer la un pas de comă alcoolică depistat în localitatea Rasova

18 Oct 2022 1038

Pericol în trafic! Șoferi fără permis depistați de polițiștii IPJ Constanța

10 Oct 2022 690

Opririle și staționările neregulamentare, în atenția polițiștilor locali constănțeni. S-a lăsat cu amenzi!

06 Oct 2022 582