Inconștiență în trafic la Constanța! Șoferi beți sau sub influența substanțelor interzise, depistați la volan

Control in trafic. Foto cu rol ilustrativ: IPJ iașiLa data de 6 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Biroului Rutier Constanța au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, în municipiul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.200 de lei.
Totodată, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.
 
Exemple:
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Democrației din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 19.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eliberării din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină și THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

De asemenea, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 6.10, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe DN 38, în localitatea Amzacea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din localitatea Târgușor, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șoferi beți și fără permis, depistați în trafic în județul Constanța

02 Feb 2024 773

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Patru șoferi beți depistați la volan în prima zi din 2024

03 Jan 2024 843

O șoferiță beată și doi conducători auto la un pas de comă alcoolică, depistați în trafic la Constanța (GALERIE FOTO)

18 Dec 2023 1093

Doi șoferi beți, depistați în trafic în Constanța și Ovidiu! Ce valori a indicat aparatul etilotest

11 Oct 2023 729

Inconștientă în trafic la Constanța! Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști

02 Oct 2023 716

Trei șoferi beți și unul drogat, depistați la volan de polițiștii din Constanța

30 Aug 2023 879

Trei șoferi beți, unul drogat și un minor prinși la volan de polițiștii din Constanța

29 Aug 2023 707

Județul Constanța Inconștiență la volan! Mai mulți șoferi beți sau fără permis, depistați în trafic de polițiști

25 Aug 2023 863

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Tot mai mulți șoferi beți depistați la volan. Unii, implicați și în accidente

20 Aug 2023 1294

Pericol în trafic în județul Constanța! Mai mulți șoferi beți, depistați la volan. Doi dintre aceștia, implicați în accidente

06 Aug 2023 913

Pericol în trafic în județul Constanța! Șoferi beți sau drogați depistați de polițiști

03 Jul 2023 891

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști

17 Jun 2023 1176

Doi șoferi beți, cercetați penal de polițiștii IPJ Constanța. Ce valori a indicat aparatul etilotest

13 Jun 2023 792

Inconștiență pe drumurile din județul Constanța! Șoferi beți și fără permis, depistați de polițiști

05 Jun 2023 1164

Șoferi beți sau fără permis depistați în trafic în municipiul Constanța

03 Jun 2023 1143