Inconștiență în trafic la Constanța! Șoferi beți sau sub influența substanțelor interzise, depistați la volan

Control in trafic. Foto cu rol ilustrativ: IPJ iașiLa data de 6 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Biroului Rutier Constanța au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, în municipiul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.200 de lei.
Totodată, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.
 
Exemple:
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Democrației din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 19.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eliberării din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină și THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

De asemenea, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 6.10, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe DN 38, în localitatea Amzacea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din localitatea Târgușor, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șoferi beți, drogați sau fără permis, depistați de polițiști

21 Nov 2022 1176

Pericol în trafic în județul Constanța Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști.

03 Nov 2022 774

Județul Constanța Șoferi beți sau fără permis, depistați în trafic de polițiști

13 Sep 2022 815

Constanța Doi șoferi au fost prinși beți la volan. Unul nu avea permis de conducere

28 Aug 2022 900

Pericol pe străzile din județul Constanța Șoferi beți sau fără permis, prinși la volan de polițiștii rutieri

09 Aug 2021 1234

Pericol în trafic la Constanța. Șoferi beți, depistați la volan de polițiști

29 Jan 2020 2010

Șoferi beți și fără permis, pe străzile din județul Constanța

09 Jan 2020 1443

Activitate rutieră Șoferi beți și fără permis pe străzile din județ

03 Jan 2020 1877

Șoferi beți, depistați la volan. S-au întocmit dosare penale

21 Nov 2019 1353

Şoferi beţi şi fără permis, pe străzile din judeţul Constanţa

08 Oct 2019 1299

Pericol în trafic la Constanța. Șoferi beți au fost depistați la volan

18 May 2019 1362

Pericol în trafic. Doi șoferi sub influența băuturilor alcoolice depistați la Costinești, Ovidiu și Tuzla

01 Jul 2018 1370

Razie a poliţiştilor rutieri în judeţul Constanţa. Mai mulţi şoferi au fost depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

30 Apr 2018 2317

Inconștiență maximă. Șoferi fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice depistați în trafic în județul Constanța. Au fost întocmite dosare penale

26 Nov 2017 2100

Constanţa. Şoferi beţi depistaţi în trafic de poliţişti. Trei conducători auto au rămas fără permis

10 Jun 2017 2091