INM a respins o singură cerere 24 de judecători şi procurori din Constanţa vor să-şi schimbe locul de muncă

INM_Institutul_National_al_Magistraturii.jpgSingurul procuror cu cerere respinsă de promovare este Elena Chiţu, de la Parchetul Judecătoriei Măcin. Chiţu dorea să lucreze la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, prin Institutul Naţional, tabelul privind rezultatele verificării îndeplinirii de către candidaţii judecători şi procurori a condiţiilor legate de participarea la concursul de promovare în funcţii de execuţie efectivă din data de 3 martie. Institutul Naţional al Magistraturii arată că acest concurs se organizează pentru ocuparea unui număr de 84 de funcţii de execuţie vacante la nivelul instanţelor judecătoreşti, dintre care 63 la tribunale şi 21 la curţile de apel, precum şi pentru ocuparea unui număr de 104 funcţii de execuţie vacante la nivelul parchetelor de pe lângă instanţele judecătoreşti, dintre care 91 la parchetele de pe lângă tribunale şi 13 posturi la parchetele de pe lângă curţile de apel.

Lista judecătorilor este deschisă de Mihaela Lavinia Cîrciumaru, din cadrul Judecătoriei Constanţa, aspirantă la un post din Secţia a II-a penală a Curţii de Apel Bucureşti. Cîrciumaru este urmată de Ionela Diana Faur, de la Tribunalul Constanţa, cu cerere de promovare la Curtea de Apel Braşov, Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie. Mihaela Cristina Grădinarul ar vrea să plece de la Judecătoria Constanţa la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Corina Eugenia Jianu, de la Tribunalul Constanţa, vrea mutarea la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, Cătălin Jigău, de la Judecătoria Constanţa, speră la un post în Tribunalul Ilfov, secţia Penală, Andreea Cecilia Mihai, de la Judecătoria Constanţa, solicită promovarea în Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Bucreşti, Loredana Violeta Motoc, din Judecătoria Constanţa, vrea mutarea în Secţia a II-a civilă a Tribunalului Constanţa, Adrian Neagu, de la Judecătoria Medgidia, vrea tot la Secţia a II-a civilă a Tribunalului Constanţa, Cristian Radu, de la Judecătoria Constanţa ar vrea să se mute la Secţia I penală a Curţii de Apel Bucureşti, iar Aniela Adriana Staicu, de la Judecătoria Constanţa, cere promovarea la Secţia a II-a civilă a Tribunalului Constanţa. Florin Şurculescu, din cadrul Tribunalului Tulcea, şi-ar dori să se mute la Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal a Curţii de Apel Bucureşti. Toţi cei mai sus precizaţi au fost declaraţi admişi de INM pentru această fază.

Procurorii...

Constantin Andreiaş, de la Parchetul Tribunalului Constanţa, solicită promovarea la Parchetul Curţii de Apel Constanţa, Vasile Balaican, de la Parchetul Judecătoriei Constanţa vrea să lucreze la Parchetul Tribunalului Constanţa, în timp ce Dana Belciug, din cadrul Parchetul Tribunalului Constanţa, cere mutarea la la Parchetul Curţii de Apel Constanţa. Singurul procuror cu cerere respinsă de promovare este Elena Chiţu, de la Parchetul Judecătoriei Măcin. Chiţu dorea să lucreze la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, însă forul superior a respins cererea din cauza lipsei condiţiilor referitoare la sancţiuni disciplinare şi calificativ. Mai departe, Constantin Conortos, de la Parchetul Judecătoriei Constanţa ar dori să lucreze la Parchetul Tribunalului Constanţa, Camelia Mădălina Hira a solicitat promovarea de la Parchetul Judecătoriei Constanţa la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, iar Dragomir Ianuş de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia la Parchetul Tribunalului Constanţa. Vasile Cristian Daniel Iftinchi doreşte să lucreze la Parchetul Curţii de Apel Constanţa, în prezent fiind la Parchetul Tribunalului Tulcea, iar Iuliana Mircea, de la Parchetul Tribunalului Constanţa, a cerut transferul la Parchetul Curţii de Apel Constanţa. Teodor Niţă şi Zafer Sadîc au solicitat promovarea de la Parchetul Tribunalului Constanţa la Parchetul Curţii de Apel Constanţa. Dan Stepanencu, de la Parchetul Judecătoriei Tulcea, a cerut mutarea la Parchetul Curţii de Apel Constanţa, în timp ce Laura Subţirelu, de la Parchetul Tribunalului Tulcea vrea să vină la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. INM mai informează că Alina Livia Vasilescu, de la Parchetul Tribunalului Constanţa - delegată la Parchetul Curţii de Apel Constanţa solicită promovarea la Parchetul Curţii de Apel.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 1812

Raportul complet al activității Curții de Apel Constanța, în 2023! Două posturi de judecător ar putea fi transferate la Curte (DOCUMENT)

25 Mar 2024 547

Peste 30 de judecători vor să devină inspectori judiciari! Printre ei, un fost judecător din Constanța (DOCUMENT)

24 Mar 2024 469

Candidații pentru conducerea Judecătoriei Medgidia și a Judecătoriei Mangalia, confirmați de CSM

17 Mar 2024 510

Iată cine sunt cei 7 judecători de la Înalta Curte care vor face parte din Biroul Electoral Central 2024

15 Mar 2024 540

Valentin Vrabie, victorie la Curtea de Apel Constanța! Primarul din Medgidia a obținut rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual (MINUTĂ)

15 Mar 2024 4386

Judecători amenințați la Constanța! „Este ca și cum Irod l-ar acuza pe pruncul Iisus cu privire la propriile lui crime!“ (RECHIZITORIU)

11 Mar 2024 900

O mică avere Vergil Chițac a învins în instanță Fiscul, la Judecătoria Constanța! Nemulțumiri. Povestea din dosar (MOTIVARE)

21 Feb 2024 1186

Magistrații analizează măsura preventivă în dosarul celor patru judecători din Constanța ce ar fi fost ameninţați cu acte de violenţă!

20 Feb 2024 714

Magistratul Corina Suzana Artene se pensionează! Președintele a semnat decretul

20 Feb 2024 444

Final de anchetă în cazul celor patru judecători din Constanța ce ar fi fost ameninţați cu acte de violenţă!

19 Feb 2024 704

Judecătoriile din Constanța și Tulcea, „cod“ portocaliu și roșu de judecători lipsă! Analiză Alin Ene, membru CSM

08 Feb 2024 637

Judecătorul Corina Suzana Artene, de la Tribunalul Constanța, răspuns pozitiv de la CSM pentru pensionare

07 Feb 2024 465

Corina Suzana Artene, magistrat al Tribunalului Constanța, cere pensionarea

05 Feb 2024 530

Concurs pentru președinte la Judecătoria Medgidia, Judecătoria Mangalia, Tribunalul Tulcea și Judecătoria Măcin

04 Feb 2024 762