Interviu „Condamnații“ Regizorul Sergiu Bahăian, condamnat în dosarul asasinatelor din Constanţa, scrie o carte. Cum se va numi și ce subiect va avea (video)


 
  • Cu privire la dosarul crimelor de la Constanţa, procurorii DIICOT au reţinut  faptul că, „instigaţi fiind de către inculpatul Bahaian Sergiu, inculpaţii Şlepac Valentin şi Mîrşu Nicolae l-au ucis pe numitul Cernat Lucian, victima fiind obligată să ingereze alcool, ajungând în imposibilitatea de a se apăra, condiţii în care a fost aruncată în Dunăre, de pe podul rutier ce traversează braţul Dunărea Veche“.
 
Sergiu Bahăian, celebrul regizor bucureştean deferit instanţelor din ţară pentru multiple infracţiuni, considerat de procurori creierul unor asasinate de la Constanţa, a acordat un interviu emisiunii „Condamnații“ difuzată de postul de televiziune B1TV. În cadrul acestei emisiuni, Sergiu Bahăian – aflat în penitenciarul de la Giurgiu - a precizat, printre altele, că nu a comis nicio crimă și că regretă faptele de înșelăciune. Mai mult, regizorul Sergiu Bahăian a dezvăluit că scrie o carte, care se va numi Psihotropica.  
 
Întrebat dacă regretă ceva, Sergiu Bahăian a declarat: Doamne, ce întrebare mi-ați spus! Cum să nu regret! Regret enorm. Sunt un munte de regrete. Am un sac de regrete în spate. Nu regret, însă, că am un copil și urmează să am o nepoțică, în decembrie. Regret foarte mult că nu mi-am făcut meseria pe care o știu cel mai bine. (...) Îmi doresc foarte puține când ies afară. Nici nu aș avea nevoie de bogăție. Dacă aș avea 100.000 de dolari, ori dacă aș avea șapte, opt milioane, cum cred oamenii de la DIICOT, că am, ar fi același lucru pentru mine. Vă spun cu mare sinceritate“.
 
La întrebarea „Ce fel de om erați înainte să intrați în închisoare și ce fel de om sunteți acum?“, Sergiu Bahăian a răspuns: „Nu știu dacă sunt așa de mult schimbat, ca om. Ca om, nu am fost niciodată un om rău. Am fost rău în sensul ăsta, cu infracțiunile, fără îndoială. V-am spus că regret înșelăciunile pe care le-am făcut. Chir am am nenorocit multă lume. Am falimentat foarte multe firme mici. (...) Sunt un alt om, mai înțelept. Cred că tărie că fiecare om...te schimbi dacă vrei tu“.      


La întrebarea care este adevărul lui Sergiu Bahăian, acesta a răspuns: „Asta e ca un copil sărc, care își dorește o jucărie de un milion de dolari, dar nu o s-o aibă niciodată. Aș vrea să știe lumea cum sunt eu cu adevărat. Că nu am făcut nicio crimă. Nu veau să fiu absolvit de niciun fel de vină cu înșelăciunile, deși, incredibil dar adevărat, am fost condamnat, oricum nu mai conta, de instanța la 13 ani de închisoare pentru o faptă de care nu am habar. (...) Mi-am dat seama că în România poți să fi condamnat fără să faci absolut nimic. Asta aș vrea să se știe. (...) Știu la ce mă aștept afară, la oprobiul public“.   
 
Sergiu Bahăian a mai povestit că scrie o carte, însă ea nu este, după cum declară fostul regizor, pentru a câștiga zile libere.
 
„Scriu pentru mine. (...) Mă gândesc la o grămadă de titluri. E o carte foarte complicată. Se va numi Psihotropica, cred. Se referă la multe lucruri, din subconștient. E o chestie foarte complicată. Nu cred că va avea succes, dar dacă va avea succes va avea pentru că lumea o să spună «să cumpăr cartea asta pentru că a fost scrisă de criminalul ăla». Cartea nu are nicio legătură cu viața mea. Este o ficțiune, normal, inspirată din realitate“, a mai spus Sergiu Bahăian.

Citește și

 
Antologia crimelor de la Cernavodă. De la regizorul Sergiu Băhăian la profesoara de psihologie
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Antologia crimelor de la Cernavodă. De la regizorul Sergiu Băhăian la profesoara de psihologie

09 Apr 2021 6808

Consiliul Superior al Magistraturii discută, azi, despre conducerea procurorilor antimafia din Constanța

02 Jun 2020 3771

Exclusiv O nouă pedeapsă pentru Sergiu Bahaian, condamnat în dosarul asasinatelor din Constanţa!

31 Jan 2017 6000

Sergiu Bahaian, condamnat în dosarul asasinatelor din Constanţa, din nou în faţa judecătorilor

13 Sep 2016 2734

Condamnat în dosarul asasinatelor din Constanţa Sergiu Bahaian a fost adus ieri la Curtea de Apel Constanţa

05 Feb 2016 7643

Sergiu Bahaian, „încălţat“ de Tribunalul Constanţa cu 16 ani de închisoare

13 Mar 2015 2993

Ar fi comandat uciderea mai multor cetăţeni Sergiu Bahaian, condamnat azi de Tribunalul Constanţa la 16 ani de închisoare

12 Mar 2015 2295

Ion Bojin dorește modificarea pedepsei Ultimul martor care a asistat la crimele comandate de Băhăian, va afla dacă i se modifică pedeapsa

18 Jan 2015 3779

Sergiu Băhăian, condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a înşelat mai multe firme

22 Oct 2014 2155

Aruncat în Dunăre Încă 25 de ani de temniţă pentru Sergiu Băhăian, condamnat şi în dosarul asasinatelor din Constanţa

16 Oct 2014 2644

Ar fi comandat uciderea mai multor cetăţeni Sergiu Băhăian rămâne în arest

02 Oct 2014 2636

Matei, Leonte şi Bahaian Delta Force Simbol, o nouă firmă de pază în Constanţa

22 Aug 2014 5672