Interzis în cluburi şi baruri de pe litoralul românesc Octavian Manafu, fost controlor de trafic aerian la „Mihail Kogălniceanu“, condamnatOctavian Manafu, fost controlor de trafic aerian la Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“, fiul lui Ionel Manafu, fostul director al aeroportului, a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare, ieri, de Tribunalul Constanţa, pentru trafic de droguri. De asemenea, instanţa i-a interzis dreptul de a fi prezent în cluburile şi barurile aflate pe litoralul românesc al Mării Negre.
 
Judecaţi în prezenta cauză pentru „trafic de droguri“, Stelea Dumitrescu a primit trei ani şi şase luni, iar Cristian Dumitru Vîrlan a fost condamnat la doi ani şi şase luni. Pedepsele nu sunt definitive, ele putând fi atacate la Curtea de Apel Constanţa.
 
Totodată, Tribunalul Constanţa a dispus menţinerea controlului judiciar faţă de cei trei.
 
De asemenea, s-a dispus confiscarea substanţelor „rămase în urma analizelor de laborator, respectiv: 1 gram canabis ce a fost ambalat şi sigilat“, „două recipiente de mărunţit metalic, de culoare argintiu cu negru, pe care s-a pus în evidenţă Tetrahidrocannabinol“, „un borcan din sticlă transparentă, prevăzut cu un capac din material plastic de culoare albă“, „cantitatea de 30,06 grame canabis“, „recipient din sticlă, tip bong, pe care s-a pus în evidenţă Tetrahidrocannabinol (THC)“, „un recipient de mărunţit pe care s-a pus în evidenţă Tetrahidrocannabinol (THC)“, „cantitatea de 6,2 grame canabis“, „un borcan din sticlă transparentă, prevăzut cu capac din material plastic de culoare verde“, „o cutie din material plastic de culoare galbenă“, „o cutie metalică de culoare albastră“, „2,3 grame pulbere“, „17,9 grame fragmente vegetale“, „3,5 grame fragmente vegetale“ şi „7,8 grame fragmente vegetale“.
 
Inculpaţii Stelea Dumitrescu şi Cristian Dumitru Vârlan au fost obligaţi la plata a 8.000 de lei fiecare, iar inculpatul Octavian Manafu, la plata sumei de 8.300 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat.
 
Reamintim că Octavian Manafu şi cele trei persoane anterior menţionate au fost cercetate şi trimise în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Conform magistraţilor, cele patru persoane ar fi comercializat canabis şi ecstasy în cluburile de pe litoral.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pentru a recupera o datorie, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA l-a dat în judecată pe Octavian Manafu

12 Jan 2017 2363

Fiul fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, CONDAMNAT

21 Oct 2015 1798

Control judiciar modificat pentru Octavian Manafu, fost controlor de trafic aerian

11 Sep 2015 1958

Fiul fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu rămâne sub control judiciar

23 Jul 2015 1815

Tribunalul Constanța a decis Octavian Manafu rămâne în arest la domiciliu

13 Mar 2015 2010

Trimişi în judecată de procurorii DIICOT, menţinuţi în arest la domiciliu

18 Feb 2015 1480

Octavian Manafu, judecat în arest la domiciliu

04 Feb 2015 1960

Octavian Manafu rămâne în spatele gratiilor

22 Jan 2015 2097

Cercetat pentru trafic de canabis şi ecstasy Fiul fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, primul termen la Tribunalul Constanţa

20 Jan 2015 1729

Fiul fostului director al Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“ Octavian Manafu a fost trimis în judecată de DIICOT Constanţa

19 Jan 2015 2037

Trafic de cannabis și ecstasy în cluburile scumpe de pe litoral Fiul fostului director al Aeroportului Kogălniceanu, chemat din nou în instanță

18 Jan 2015 4000

Fiul fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, reţinut pentru trafic de droguri

04 Jan 2015 4808