Ion Melcea s-a lansat oficial in cursa pentru primaria Gradina

Cea mai noua comuna a judetului a intrat in "febra" electorala

Nou infiintata comuna are in componenta trei sate, Gradina, Cheia si Casian, unde traiesc aproximativ 1300 de suflete * Pe data de 3 aprilie, cele 943 de persoane cu drept de vot sunt invitate la urne pentru a-si alege primarul * Pentru acest post si-au depus candidatura sase persoane, cinci dintre acestea avand "in spate" cate un partid politic, in timp ce Gabriela Iacobici este independenta * Sambata dupa-amiaza, la Caminul Cultural din Gradina a avut loc lansarea oficiala a candidatului Aliantei DA, Ion Melcea, considerat unul dintre favoritii la obtinerea scaunului de primar * La eveniment au participat "greii" organizatiei judetene, in frunte cu parlamentarii Puiu Hasoti, Mircea Iustian, Virgil Serbu si Gheorghe Dragomir * Dupa prezentarea oficiala a candidatului si dupa obisnuitele discursuri, a fost anuntat si un invitat-surpriza, in persoana "rapsodului". Vali Vijelie, cel care a sustinut un recital la finalul evenimentului electoral * Tot sambata a intrat in cursa si ultimul candidat, PRM-istul Vasile Cristian Musat * Acesta are doar 25 de ani, este student, iar mama sa candideaza pentru un post de consilier local, dar pe listele Aliantei DA

Ziua de sambata a fost una extrem de plina in evenimente pentru locuitorii nou-infiintatei comune Gradina, care traiesc pentru prima data dupa aproape 40 de ani, "emotiile" unei campanii electorale. A fost prima zi a campaniei electorale si din acest motiv, cei sase candidati pentru postul de primar au inceput deja actiunea de "racolare" a voturilor. Cel mai important moment al zilei a fost insa lansarea oficiala a candidatului Aliantei DA, Ion Melcea, moment consumat la Caminul Cultural din Gradina. Cateva sute dintre locuitorii celor trei sate (Gradina, Cheia si Casian) au fost prezenti la acest eveniment fara precedent. Ei au umplut la refuz sala de spectacole. Cu putin timp inainte de ora 14.00 (ora anuntata pentru inceperea evenimentului), in satul Gradina si-au facut aparitia mai-marii organizatiei judetene a Aliantei DA, in frunte cu parlamentarii Virgil Serbu, Gheorghe Dragomir, Mircea Iustian si mai ales, Puiu Hasoti, fostul presedinte al PNL Constanta, actual senator si vicepresedinte al Senatului. Acesta a fost de altfel si prima persoana care a luat cuvantul, multumind alegatorilor pentru prezenta si dand asigurari cu privire la intentia Aliantei de a transforma Gradina intr-o comuna infloritoare a judetului Constanta. Dupa un scurt spot electoral care prezenta problemele comunitatii si proiectele de viitor propuse de Alianta, a fost randul lui Ion Melcea sa ia cuvantul. Emotionat, candidatul a multumit satenilor pentru prezenta lor in numar atat de mare si a promis ca odata ajuns in fruntea comunei va rezolva majoritatea problemelor existente in comuna. Printre proiectele echipei conduse de Melcea se numara reabilitarea si modernizarea unor institutii, extinderea retelei de apa potabila, realizarea canalizarii, infiintarea unei centrale telefonice, pietruirea drumurilor, atragerea investitorilor, dezvoltarea agro-turismului si numeroase actiuni in domeniul social. Odata realizate, toate aceste programe vor conduce la imbunatatirea nivelului de trai pentru locuitorii celor trei sate arondate.

Vijelie in Gradina

Dupa momentul lansarii, satenii prezenti la Caminul Cultural au asistat la un program artistic. Surpriza candidatului Melcea a fost recitalul sustinut de invitatul-surpriza, cunoscutul interpret de manele Vali Vijelie, adus tocmai din capitala pentru a-l sustine pe candidatul Aliantei. In cursa pentru primaria comunei s-au inscris pana in prezent nu mai putin de sase candidati. Acestia sunt Ion Melcea (Alianta DA), Ion Stoica (PSD), Gabriela Iacobici (independent), Feizula Feuzi (PNTCD), Adrian Batraneanu (PUR) si Vasile Cristian Musat (PRM). In varsta de numai 25 de ani si student la o facultate din Constanta, Cristian Musat a fost ultimul care si-a depus candidatura. Din echipa lui Musat fac parte o casnica de 22 de ani si un elev care devine major chiar in ziua alegerilor. Un aspect inedit al acestei candidaturi este dat de faptul ca PRM-istul Vasile Cristian Musat este fiul Catrinei Musat, candidat pentru postul de consilier local din partea Aliantei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 520

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 453

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 423

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 533

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 732

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 529

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 483

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 550

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 824

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2298

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 828

Originar din Constanța 102 ani de la nașterea compozitorului Ștefan Mangoianu

08 Jan 2024 729

Originar din Cernavodă Ioan Chirescu, dirijorul numit Maestru Emerit al Artei și Artist al Poporului

04 Jan 2024 909

In memoriam Gheorghe Parnica, artistul popular care și-a petrecut peste șase decenii la Constanța

03 Jan 2024 1666

Încă o persoană a fost arestată la Londra în urma dispariţiei unui desen realizat de Banksy

24 Dec 2023 791