Iordanian ce deţine afaceri cu oi la Ovidiu, prins pe picior greşit de poliţişti

În baza unor date şi a unor informaţii obţinute de poliţişti, la data de 1 aprilie, a fost depistat, pe strada Portului din oraşul Ovidiu, un tir care transporta 229 de ovine.
 
Deoarece existau date şi indicii cu privire la provenienţa ilicită a animalelor vii, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al IPJ Constanţa şi lucrătorii din cadrul DSV au efectuat un control la sediul social din satul Poiana al unei societăţi comerciale.
 
Cu ocazia controlului documentelor societăţii, s-a stabilit faptul că administratorul SC Alnawres SRL Poiana, cetăţean iordanian, nu poate justifica suma de 85.927 de lei ce aparţine societăţii, sens în care s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau a creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect“.
 
În fapt, poliţiştii au constatat că afacerea cu oi este curată, însă iordanianul, Hasan Subhi Hasan Hamdan, şi-a însuşit suma amintită, aparţinând societăţii al cărei unic administrator şi asociat este, în mod nejustificat şi fără să o înregistreze în contabilitate.
 
În cauză se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, de către lucrătorii Poliţiei oraşului Ovidiu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbat din Nazarcea, reţinut pentru că ar fi furat mai multe oi

09 Jul 2015 2107

Reținut pentru că ar fi furat 16 oi Depistat în flagrant de către poliţiştii din Ovidiu

08 Jul 2015 1864

Sat Poiana, Ovidiu Cetăţean iordanian, suspectat de afaceri necurate cu ... oi

08 Apr 2015 2226