IPJ Constanta bate palma cu CJC pentru Sectia 5

sectia_5_politie.jpgSecţia 5 Poliţie rămâne încă un an în sediul de pe strada Micşunelelor. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa de mâine se află hotărârea prin care se prelungeşte cu un an contractul de comodat încheiat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa pentru spaţiul de 323 mp din strada Micşunelelor.

La articolul 2 al HCJ se arată că „se aprobă atribuirea, în comodat, a imobilului prevăzut la articolul 1 din prezenta hotărâre, către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, pentru perioada 1 iulie 2010 - 1 iulie 2011". Concret, este vorba despre imobilul „construcţie şcoala de şoferi", care, în urma hotărârii, se va prelua din administrarea SC RAJA SA şi se va atribui în comodat IPJ Constanţa. „Consiliul Judeţean Constanţa, ca autoritate a administraţiei publice locale constituită la nivel judeţean, a analizat posibilitatea trecerii unor spaţii din imobilele aflate în domeniul privat al judeţului în folosinţă gratuită unor instituţii publice care au solicitat atribuirea unor spaţii în vederea folosirii, pentru buna funcţionare a acestora", se arată în expunerea de motive. Totodată, se adaugă că „Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a solicitat acordarea în comodat, pentru Secţia nr. 5 Poliţie, a spaţiului identificat în Anexa la prezenta hotărâre". La rândul său, comisarul-şef George Dorel Popa, inspectorul-şef al IPJ Constanţa, a explicat că este vorba despre prelungirea contractului pentru sediul din strada Micşunelelor, care urma să expire în toamnă. De asemenea, inspectorul-şef a precizat că Secţia 5 urmează să-şi desfăşoare activitatea în acelaşi sediu ca şi până acum.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Dan Diaconescu

22 Jun, 2010 13:35

Prt. OMU Vezi ca nu stii toata povestea. Sectia 5 a fost infiintata pe vremea lu Ceasca si a fost BATALION DISCIPLINAR. Acolo au fost detasati militieni care beau in timpu programului... abateri disciplinare. Nu amintim ca au fost infiltrati si batausi de mineri remarcati la arestarea lu COZMA iar in prezent se mai populeaza cu cite un tinar absolvent. Dar ofu nostru (AL POPORULUI) este promisiunea POLITICIENILOR Mihaiela Mitrea si BRAILOIU cam asa ceva. Care au afirmat ca v-a muta sectia 5 in CET IN PIATA. Momentan locatia reprezinta punct de tranzactie intre politie, interlopi mentionati de tine si STAFU PSD.

un om de pe acolo

22 Jun, 2010 08:41

sectia 5? cea mai mafioata din oras! sunt mana in mana cu marii infractori cere fac legea la cet si sa nu cumva sa suni la ei sa anunti ceva ca in cateva minute te trezesti cu cel reclamat peste tine! adica ciripesc tot ce anunta lumea direct infractorilor! si matza, boca, etc ii au la mana pe toti! asa ca mai bine inchideti de tot sectia 5 ca si asa e de pomana.. doar cat sa pazeasca infractorii! intr-o seara cand s-au spart 17 masini nu s-au sinchisit sa se miste! nu a auzit nimeni sau cine a auzit si a vazut nu a avut curaju sa sune la politie ca nu ar fi facut altcerva decat sa se dea pe mana infractorilor! rusine rusine rusine!

Articole asemanatoare

Activități preventive ale polițiștilor în incinta școlilor din Constanța

28 Mar 2024 310

Polițiștii în vizită la Universitatea Ovidius din Constanța

28 Mar 2024 419

Misiuni ale polițiștilor rutieri, în municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi usturătoare

28 Mar 2024 406

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța

28 Mar 2024 389

Doi bărbați au fost puși după gratii la Poarta Albă, județul Constanța. Ce fapte au comis

28 Mar 2024 448

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 503

În Constanța Un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat

28 Mar 2024 362

Bărbat arestat pentru furturi din locuințe, în municipiul Constanța. Valoarea prejudiciului este de peste 100.000 de lei (FOTO)

28 Mar 2024 505

Cinci tineri, reținuți pentru că ar fi sustras din mai multe mașini, în Medgidia, județul Constanța. Ce au constatat polițiștii?

28 Mar 2024 461

Acțiuni ale polițiștilor în zona școlilor și mall-urilor din Constanța

27 Mar 2024 495

Constanța Șofer beat și fără permis condamnat definitiv la închisoare

27 Mar 2024 553

Constanța Armă neletală de autoapărare deținută de un bărbat cu permisul de armă expirat

27 Mar 2024 549

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 666

Trafic de droguri în parcarea subterană unui centru comercial, din municipiul Constanța

27 Mar 2024 748

Tribunalul Constanța - Avizul pentru restricțiile din Peninsulă, emis după adoptarea Regulamentului pentru Zona Peninsulară! De ce râmân stâlpișorii în picioare (MOTIVARE)

27 Mar 2024 625