IPJ Constanța. Șoferul care a parcat mașina pe plaja din Saturn mai are patru dosare penale

  • Aceste fapte au fost săvârsite în perioada 13 iunie - 22 iulie a.c., în stațiunea Vama Veche, în municipiul Constanța și în stațiunea Saturn. 
​În prezent, bărbatul se află la sediul Poliției municipiului Mangalia pentru audieri, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia să se pronunțe asupra măsurilor legale.

„Referitor la bărbatul de 43 de ani din București, sancționat în cursul acestei dimineți cu 10.000 de lei, pentru că a pătruns cu un autoturism pe o plajă din Saturn, vă comunicăm faptul că, acesta face obiectul cercetărilor în patru dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive”, informează IPJ Constanța.


Aceste fapte au fost săvârsite în perioada 13 iunie - 22 iulie a.c., în stațiunea Vama Veche, în municipiul Constanța și în stațiunea Saturn. 

Citește și: Ce spune IPJ Constanța. Un șofer a parcat mașina pe plaja din Saturn, să fie cât mai aproape de apă. Va regreta gestul (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce spune IPJ Constanța Un șofer a parcat mașina pe plaja din Saturn, să fie cât mai aproape de apă. Va regreta gestul (galerie foto+video)

22 Jul 2021 2973