Își ademeneau victimele spunând cã le vând oi și lânã Suspecți de mai multe tâlhãrii, reținuți la Pantelimon

În urma cercetãrilor efectuate în cazul unei fapte de tâlhãrie comise la data de 28 mai 2014, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Ruralã Crucea au documentat activitatea infracționalã a opt tineri cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, toți din comuna Pantelimon, județul Constanța, care au tâlhãrit doi bãrbați din Hârșova deposedându-i prin violențã de suma de 4.500 lei și un telefon mobil, dupã ce, în prealabil, i-au atras pe raza satului Pantelimon, sub pretextul cã intenționeazã sã le vândã lânã.

Extinzând cercetãrile, s-a stabilit cã aceștia, împreunã cu un alt tânãr, au mai tâlhãrit de suma de 3.000 de lei și douã telefoane mobile doi bãrbați din Medgidia, în noaptea urmãtoare, dupã ce, la fel ca și în primul caz, i-au atras pe raza satului Pantelimon, sub pretextul cã le vor vinde ovine.

Opt dintre aceștia au fost reținuți, ieri, pe bazã de ordonanțã, un al nouãlea fiind deja arestat preventiv în altã cauzã. La închiderea ediției, suspecții se aflau în fața magistraților Judecãtoriei Hârșova, care analizau cererea de arestare propusã de polițiști și procurori.

La acțiunea de reținere a suspecților, lucrãtorii Secției 7 Poliție Ruralã Crucea au fost sprijiniți de luptãtorii Serviciului Acțiuni Speciale (SAS) și de polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivã din cadrul IPJ Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.