ISU „Dobrogea“, din nou în doliu!

La aproximativ două săptămâni de la trecerea în nefiinţă a pompierului militar Daniel Marius Fripis, de 37 de ani, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, un alt salvator a decedat! Este vorba despre Florentin Bucur, de aproape 40 de ani, plutonier major, pompier militar al ISU „Dobrogea“. Din câte se pare, aflat în timpul liber, pompierul ar fi suferit un accident vascular. El a fost transportat în Bucureşti, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.
 
Potrivit ISU „Dobrogea“, născut la data de 10 iunie 1978, în municipiul Medgidia, Florentin a ales să urmeze cariera militară în anul 2006, când a fost încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ al judeţului Constanţa, din sursă externă.
 
„În toţi cei nouă ani de activitate, acesta a îndeplinit funcţia de subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia, încadrând, deopotrivă, autospecialele de stingere şi de prim-ajutor calificat. Ca salvator, Florentin Bucur şi-a făcut datoria cu pricepere, curaj şi mult devotament, participând la numeroase misiuni în care şi-a smuls semenii din ghearele morţii.
 
Din nefericire, o afecţiune medicală i-a curmat viaţa mult prea devreme. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ al judeţului Constanţa a mai pierdut un bun profesionist, cu adevărate calităţi de salvator, confirmate de pregătirea dovedită în gestionarea situaţiilor de urgenţă. Trupul neînsufleţit a fost depus astăzi (n.r. ieri) la Capela «Casa Şerb» din municipiul Medgidia (în vecinătatea cimitirului), iar înmormântarea va avea loc mâine (n.r. astăzi). Cu profund respect, pompierii militari constănţeni adresează familiei îndurerate sincere condoleanţe.
Rămas-bun, drag camarad, vei rămâne mereu în sufletele noastre!“, se arată într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
În acest context, pe o pagină de socializare au fost postate mai multe mesaje de condoleanţe:
 
„A mai fost nevoie de încă un salvator acolo, sus? Dumnezeu să îl odihnească!“
 
„Prea tânăr! Păcat! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Veşnică să-i fie amintirea!“
 
„Ele sunt adevăratele victime ale sistemului! Ei… pompierii! Dumnezeu să îl odihnească în pace!“
 
„Am să mă rog neîncetat pentru tine să ai odihnă uşoară şi să ne veghezi paşii de acolo, de sus, fratele meu iubit şi drag, vei rămâne în inimile noastre veşnic!“
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pompierul Florentin Bucur, din ISU „Dobrogea“, va fi înmormântat azi

17 Sep 2015 1929

UPDATE 1. „Vei rămâne mereu în sufletele noastre!” O nouă tragedie la ISU Dobrogea

15 Sep 2015 4269