Jean Sasu, patron NUBA, înjunghiat în Capitală. Radiografia firmelor (VIDEO)

Jean Sasu, sursă foto. Facebook.com/Jean SasuJean Sasu, unul dintre acționarii Grupului Nuba, printre care și localul din zona cluburilor din Mamaia Nord, punct fierbinte în sezonul cald pentru turiști, a fost înjunghiat, joi, 20 aprilie 2023.
 
Mai precis, se afla în fața localului Nuba Cafe din zona Dorobanți, din Capitală, când o persoană l-a atacat de la spate, cu un briceag, reușind să îl înjunghie. Conform apropiaților, acestea se simte bine și nu se cunosc cauzele agresiunii.
 
Filmul acțiunii poate fi vizualizat în filmarea de mai jos cu momentul atacului.


 
Oficial de la Poliție 

„Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Facem precizarea că Jean Sasu, împreună cu asociații săi dețin și pe litoral clubul Nuba, care funcționează pe societatea Isna Entertainment Mamaia SRL.
 

Sasu Jean, afacerile Nuba la Constanța

 

Sasu Jean are calitatea de asociat /administrator în următoarele societăți Global Events & Entertainment SRL , ISNA Entertainment Mamaia SRL, ISN  Entertainment SRL, TM ISN Management SRL și BV ISNO Entertainment SRL.
 
Grupul Nuba, așa cum se auto-denumesc pe site https://www.nuba.ro/summer/ desfășoară activitatea declarată în București, pe Șoseaua Nordului 7-9 în parcul Herăstrău, strada Locotenent Aviator  Radu Beller nr. 13 (https://www.nuba.ro/cafe/), acestea fiind puncte de lucru declarate ale societății  ISN  Entertainment SRL. 

 
Societatea a declarat pentru exercițiul financiar 2021, o cifră de afaceri de aproximativ cinci milioane euro, profit de 1,7 milioane de euro și 62 de angajați. Societatea are / a avut calitate de reclamant, creditor  /pârât , debitor  în 60 de procese declarate în instanțele  de judecată.
 

Nuba Mamaia activitate pe 2518 mp

 
Activitatea desfășurată în Mamaia, Constanța este declarată pe societatea ISNA Entertainment Mamaia SRL, cu punct de lucru în Mamaia,  Aleea Lamia, Careu C4 , Lot 32/1 și Lot 32/2 în suprafață de 2518 mp.  Societatea a declarat pentru exercițiul financiar 2021 o cifră de afaceri de aproape 2.900.000 milioane euro, profit de circa 300.000 mii euro și 19 angajați. 
 

Programul Credit IMM Invest

 
Societatea  ISN  Entertainment SRL a aplicat la programul Credit IMM Invest Plus, iar conform Monitorului Oficial nr. 536 din februarie a.c. societatea Euromedia Group SA a hotărât Garantarea de Fidejusiune, alături de asociații companiilor  și societatea ISNA Entertainment Mamaia SRL, pentru linia de credit de 3.200.000 lei  finanțată de Banca de Export Import a României Exim Bank  SA .
 
Global Events & Entertainment SRL s-a înființat în aprilie 2016, asociați fondatori Ibraim Tefyde, Beșciu (Sasu) Ana-Maria și Toma Dragu- Ionuț, cu obiect de activitate Restaurante.
 
În august 2020, în plină pandemie SARS-COV2 , asociații cooptează compania cu sediul în Dubai, DEINDE Consulting DWC-LLC (înregistrată în Registrul Societăților 4026/16.12.2015), și persoanele fizice Sasu Jean din București și Zaman George din Câmpina. Persoanele fizice asociate dețin câte 17% din capitalul social, respectiv Ibraim Tefyde, Beșciu (Sasu) Ana-Maria, Toma Dragu- Ionuț, Sasu Jean și Zaman George, iar societatea din Dubai, DEINDE Consulting DWC-LLC, deține 16% din capitalul social.
 
Tot acum are loc schimbarea administratorului Toma Dragu- Ionuț, cu asociatul nou cooptat Sasu Jean. La scurt timp, în septembrie 2020, se retrag asociații Beșciu (Sasu) Ana-Maria și Toma Dragu- Ionuț, iar structura capitalului social este împărțită în mod egal, respectiv 25%, pentru fiecare asociat, respectiv Ibraim Tefyde, Jean Sasu, Zaman George și societatea cu sediul în Dubai , DEINDE Consulting DWC-LLC.
 
Ultima schimbare în cadrul societății Global Events & Entertainment SRL are loc în septembrie 2021 cand firma cu sediul în Dubai, DEINDE Consulting DWC-LLC cesionează procentele deținute către o companie cu sediul în Cipru, Nicosia D.E.  Entertainment Deluxe LTD, cu adresa Riga, Feraiou, 7-9 Lizantia Court,Flat/Office 310 Agioi Omologites, care va deveni asociat cu 25%.  
ISN Entertainment SRL s-a înființat în octombrie 2015 de către aceeași asociați care au fondat Global Events & Entertainment SRL, respectiv Ibraim Tefyde, Beșciu (Sasu) Ana-Maria și Toma Dragu- Ionuț, cel din urmă care este și administrator, și cu activitate Restaurante.
 
Modificare în acționariat apare în aprilie 2017, când se retrag Beșciu (Sasu) Ana-Maria și Toma Dragu- Ionuț, iar asociații nou cooptați sunt Sasu Jean și Nanu Ștefan-Alexandru din Prahova,
 
Structura capitalui social este Ibraim Tefyde 34%, Sasu Jean  34 % , Nanu Ștefan-Alexandru 34% și administrator Toma Dragu- Ionuț,
 
ISNA Entertainment Mamaia SRL s-a înființat în anul 2017 de către asociații fondatori, compania cu sediul în Dubai, DEINDE Consulting DWC-LLC reprezentată de David Azzato (cetățean elvețian) și persoanele fizice Sasu Jean (care este și administrator),  Nanu Ștefan-Alexandru și Negulescu Emil.
 
La începutul anului 2021, ISNA Entertainment Mamaia SRL are următoarea structură a capitalului social, societatea DEINDE Consulting DWC-LLC cu sediul în Dubai  27,27%, Negulescu Emil  21,82%, Sasu Jean 20,91% și Nanu Ștefan-Alexandru 20,91%. 
 
În curînd societatea DEINDE Consulting DWC-LLC cesionează procentele către Danifeld-Avram Raluca, asociat nou cooptat  și are loc a redistribuirea capitalului social ca urmare a unei majorări în valoare de 100,000 lei, iar procentele se schimbă astfel , Danifeld-Avram Raluca devine asociat majoritar cu 34%, iar Negulescu Emil, Sasu Jean și Nanu Ștefan-Alexandru dețin fiecare în parte câte 22%.

În luna decembrie 2021, asociatul majoritar  Danifeld-Avram Raluca se retrage și procentele (34%) le cesionează către aceeași societatea cu sediul în Cipru, Nicosia, respectiv D.E.  ENTERTAINMENT  DELUXE LTD  ( asociat cu 25% în societatea Global Events & Entertainment SRL), cu adresa Riga, Feraiou, 7-9 Lizantia Court, Flat/Office 310 Agioi Omologites reprezentată de Georgios Georgiades.
 
Societatea BV ISNO Entertainment SRL s-a înființat la începutul anului 2022, activitate declarată Restaurante, asociați fondatori fiind Ibraim Tefyde, Sasu Jean,  Nanu Ștefan-Alexandru, și new-entry Oprea Emil.
 
Societatea TM ISN Management SRL s-a înființat în iunie 2021, activitate Restaurante, asociați fondatori Ibraim Tefyde, Sasu Jean (administrator)  și Nanu Ștefan-Alexandru, și are sediul în București pe strada Locotenent Aviator  Radu Beller nr. 13 .
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atacatorul lui Jean Sasu ar fi fugit din România

21 Apr 2023 1715

Unul dintre patronii Nuba a fost înjunghiat chiar în fața localului! Anunțul Poliției

20 Apr 2023 4434

UPDATE. Imagini de la eveniment Rugby. Tomitanii - CS Năvodari, semifinală din Divizia Națională de seniori la rugby, pe stadionul "Mihai Naca" din Constanța (galerie foto+video)

12 May 2018 4645

Al cui este clubul Nuba, amenajat pe locul afacerii deţinute de Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanţei? (galerie foto)

04 May 2018 35999