UPDATE Judeţul Constanţa. Accident rutier grav. O maşină cu numere de Iaşi s-a răsturnat pe câmp. Patru victime printre care doi minori (galerie foto + video)

 
În această noapte, în jurul orei 22.30, a avut loc un grav accident de circulaţie pe drumul dintre Hârşova şi Constanţa.

Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, spune că „un bărbat, de 47 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A în afara localității  Hârşova, dinspre Hârşova către Constanţa şi ajungând la km 140, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către dreapta şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”.

A rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a pasagerei dreapta faţă, de 32 de ani şi a pasagerilor din spate, doi minori, de patru, respectiv zece ani.

Maşina, marca Toyota, înmatriculată în judeţul Iaşi, a ieşit de pe drumul naţional şi s-a răsturnat, la mare distanţă în câmp.

UPDATE: Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, la faţa locului s-au direcţionat către locul accidentului un echipaj SMURD de la punctul Hârşova, două echipaje tip B2 SAJ şi un echipaj tip C2.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, acesta este bilanţul victimelor:
-Copil/băiat - 10 ani- suspect abdomen acut
-Copil/fată – 4 ani- traumatism cranio-cerebral, plagă arcadă dreaptă
-Femeie – 32 ani – traumatism cranio-cerebral
-Bărbat – 46 de ani – traumaticm cranio-cerebral
 
Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.


Sursa foto: IPJ Constanta
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Maşină de Iaşi accidentată, la Constanţa, abandonată într-o staţie a RATC. Circulaţia autobuzelor este îngreunată (galerie foto + video)

09 Feb 2018 3994

Accident la Iaşi, şoferul adormise la volan

10 Nov 2015 2151

UPDATE. Duba în care violatorii din Vaslui erau transportați la Curtea de Apel Iași, implicată într-un accident

14 Sep 2015 1946