Județul Constanța. Bărbatul împușcat de polițiști în urma unei urmăriri în trafic, a decedat

Bărbatul împușcat în urma unei urmăriri în trafic a ajuns în comă la spital.  

Însă, astăzi 19 decembrie, în jurul orei 04.00, acesta a decedat, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 

În cursul serii de ieri, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au efectuat cercetări pentru lămurirea situației de fapt.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit identitatea celor 3 persoane implicate în eveniment.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind proprietarul vehiculului, în vârstă de 32 de ani, din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Nu în ultimul rând, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Din nefericire, în jurul orei 04.00, acesta a decedat.

În cauză, se efectuează în continuare cercetări de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

De asemenea, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Amintim că, în data de 18 decembrie, în jurul orei 4.20, o patrulă formată din doi polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea avarii - parbriz spart - motiv pentru care au procedat la efectuarea de semnal regulamentar de oprire.

Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, cu direcția spre localitatea Lumina.

În timpul urmăririi, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată, conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, 3 focuri de avertisment în plan vertical.


În continuare, autoturismul și-a continuat deplasarea până în zona unei bariere de cale ferată (zona USAS), unde polițiștii au încercat să îl determine, din nou, pe conducatorul auto sa oprească, însă din cauza faptului ca acesta nu s-a conformat, au executat un foc de avertisment in plan vertical, iar apoi alte 5 focuri spre autoturismul în cauză, care efectua manevre de întoarcere pentru a-și asigura scăparea. În deplasarea lui, autoturismul s-a îndreptat in mod intentionat spre polițiștii aflați la fața locului, care au fost nevoiți să se retragă in autospeciala de poliție.

La intrarea în localitatea Corbu, autoturismul a virat la dreapta pe un drum de exploatare agricolă, unde a fost abandonat, 2 persoane fugind de la fața locului.

O altă persoană a fost găsită de polițiști pe bancheta din spate, fiind vorba despre un bărbat, inconștient, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea unor măsuri legale care se impun.


Citește și: UPDATE Județul Constanța Bărbat, împușcat în urma unei urmăriri în trafic (galerie foto+video)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Urmărire în trafic Un șofer a încercat să sfideze Poliția! Nu a oprit în Cumpăna, dar a fost prins la Constanța

16 Mar 2024 710

Urmărire spectaculoasă în Mamaia! Un polițist din cadrul Postului de Poliție Lumina aflat în timpul liber, a prins un infractor

07 Mar 2024 823

Oficial! Curtea de Conturi a României acuză „abuz în serviciu“ la Primăria Mangalia! Prespusul prejudiciu, peste 4 milioane de lei

18 Jan 2024 852

Mai multe persoane urmărite penal pentru fraude în achiziții publice. Printre suspecți, un consilier local

17 Jan 2024 815

Directorul general al CJAS Maramureș, urmărit penal de procurorii DNA. Ce acuzații i se aduc

12 Jan 2024 730

Oficial! Bobeș Laura și Călin Viorela Mirabela, din Primăria Constanța, au recunoscutut tot la DNA

12 Jan 2024 5629

Procurorii șefi la Secția de combatere a corupției din DNA și la Secția de urmărire penală din PG, numiți

11 Jan 2024 688

Poliția Română În ultimele 24 de ore au fost depistate 22 de persoane urmărite național sau internațional

10 Jan 2024 671

​Focuri de armă și urmărire pe zăpadă pentru a opri o mașină încărcată cu țigări de contrabandă! (FOTO)

09 Jan 2024 876

Județul Constanța Un șofer fără permis a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor! Ce au găsit oamenii legii în mașina suspectului

08 Jan 2024 754

Poliția Română În ultimele 24 de ore au fost depistate 11 persoane urmărite național sau internațional

08 Jan 2024 612

Poliția Română Bărbat urmărit internațional pentru un omor comis în anul 1991, depistat în urma cooperării polițienești cu autoritățile din Germania

04 Jan 2024 652

Bărbat care se sustrăgea urmăririi penale, depistat de polițiștii din Constanța

03 Jan 2024 724

Retrospectivă 2023 Hoți, jafuri și anti exemple la Constanța!

02 Jan 2024 783

Județul Constanța Suspecții de furt urmăriți de polițiști la Stupina, filmați în timp ce încercau să jefuiască un alt magazin (VIDEO)

21 Dec 2023 1702