Județul Constanța Inconștiență în trafic! Șoferi beți sau sub influența băuturilor alcoolice, depistați la volan

Polițiști în misiune. Foto: Facebook/DGPMBPolițiștii IPJ Constanța au aplicat mai multe sancțiuni șoferilor care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.  

Potrivit IPJ Constanța, în noaptea de 4/5 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Secției 3 Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. 

În urma activităților, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.700 de lei.
 
De asemenea, la data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Castanilor din orașul Ovidiu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.