Județul Constanța Motociclist beat și fără permis, depistat în trafic conducând o motocicletă cu numere false. Bărbatul, reținut

Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudUn tânăr din județul Constanța a fost reținut pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere. 
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, la data de 21 mai a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus o motocicletă, pe strada Viilor din orașul Murfatlar, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că motocicleta nu este înmatriculată, iar numerele de înmatriculare pe care le are montate sunt false.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un motociclist beat a provocat un accident rutier pe strada Mihai Viteazu

24 Aug 2015 2175