Județul Galați Bărbat decedat într-un grav accident rutier. Un șofer din Tulcea, implicat

Un bărbat a murit seara trecută într-un accident rutier ce a avut loc pe DN25 în județul Galați. În accident a fost implicat un autocamion condus de un bărbat din județul Tulcea. 

Potrivit IPJ Galați, în data de 14 ianuarie 2022, în jurul orei 19:07, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 25, între localitățile Vasile Alecsandri si Independența, din județul Galați, a avut loc un accident rutier.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns în scurt timp la fața locului împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autocamion și un autoturism. 
Autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 27, din municipiul Galați, ar fi pătruns pe contrasens și s-ar fi lovit frontal de autocamionul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 37 ani, din Tulcea. În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat, iar șoferul autoturismului, care se afla singur în mașină, a rămas încarcerat,  decedând“ - au precizat reprezentanții IPJ Galați.

.
Bărbatul de 37 ani, care deține permis de conducere valabil a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier.

De asemenea, cel decedat deținea permis de conducere valabil

Sursa foto cu rol ilustrativ: IPJ iALOMIȚA

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.