Județul Ialomița Accident grav între Fetești și Movila. Cinci victime, dintre care două încarcerate. O fetiță a murit!

  • Două mașini implicate într-un accident rutier groaznic în județul Constanța.  

Un accident rutier grav s-a petrecut astăzi în județul Ialomița, între Fetești și Movila.

Au fost implicate două autoturisme, iar cinci persoane (patru adulți și o fetiță de zece ani) au suferit răni, două dintre victime rămânând incarcerate.

Salvatorii nu au mai putut face însă nimic pentru fetița de zece ani, care s-a stins din viață.
  
ISU Ialomița a oferit amănunte de la acest eveniment rutier.

Astăzi, în jurul orei 09.15, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs între localitatea Fetești și Movila în care au fost implicate două autoturisme și  5 persoane.
La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetesti, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă având și modul de descarcerare, o ambulanța SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița- substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.
Din eveniment au rezultat 5 victime,  4 adulți și un minor în vârstă de 10 ani. 2 dintre victime au rămas prinse între fiarele contorsionate ale mașinilor, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de  descarcerare din caroseriile avariate.
Din nefericire una dintre victimele încarcerate, minorul în vârstă de 10 ani de sex feminin,  prezenta leziuni incompatibile cu viața, a fost preluată de  echipajul SAJ care a declarat decesul.
Celorlalte 4 victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței.
Ulterior, un bărbat  ce  prezenta multiple fracturi la membre a fost transport pe calea aerului de către  elicopterul SMURD  la Constanta.
Celelalte trei victime, două femei și un bărbat care prezentau diferite traumatisme au fost transportate de către echipajele SAJ, la Spitalul  Municipal Fetești.
Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului, se arată în comunicatul ISU Ialomița.

 
Sursa foto: ISU Ialomița

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În această dimineață, se întorceau de la mare Un consilier local de Suceava și fiica sa de doar 10 ani, victimele unui tragic accident

16 Aug 2020 1751

Accident feroviar la ieșire din Fetești. Un tren marfar a lovit un autotren. Locomotiva a deraiat după impact (galerie foto)

02 Apr 2019 2761