La peste o lună de la deces Cine i-a luat locul lui Viorel Vălimăreanu în Cherhana Olimpus SRL


Claudiu Nicolae Vălimăreanu este asociat unic şi administrator al Cherhana Olimpus SRL, luându-i locul omului de afaceri Viorel Vălimăreanu, care a decedat la începutul acestui an.
Potrivit unui document publicat în data de 8 august în Monitorul Oficial, decizia privind retragerea lui Viorel Vălimăreanu din funcţia de administrator al SC Cherhana Olimpus SRL a fost luată la peste o lună de la decesul afaceristului, mai precis în data de 25 februarie.
Amintim că omul de afaceri a fost înmormântat în Cimitirul Municipal, pe 15 ianuarie. Viorel Vălimăreanu a fost găsit la începutul acestui an decedat în propria maşină, aproape de Lacul Tatlageac. Cât îl priveşte pe Claudiu Nicolae Vălimăreanu, noul administrator, acesta este din Constanţa, dar locuieşte în Bucureşti, sectorul 5.
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Cherhana Olimpus SRL, al cărei administrator şi asociat unic este, în prezent, Claudiu Nicolae Vălimăreanu, are sediul în satul 23 August, pe strada George Călinescu numărul 89, în incinta Hotelului Olimpus, camera 002.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au îndoliat Constanţa. Ce a împins la sinucidere oameni de afaceri, scriitori şi sportivi cunoscuţi. Poveşti de viaţă tulburătoare. Cei mai mulţi au preferat funia (galerie foto)

16 Mar 2017 35882

Defunctul Viorel Vălimăreanu a fost asociat cu Constantin Chicheanu în firmă. Super Bonus LV, refuzată de Primăria Constanţa

24 Oct 2015 2992

Fiul defunctului Viorel Vălimăreanu a cesionat părţile sociale pe care tatăl său le deţinea în societatea Super Bonus LV SRL

26 Oct 2014 3036

Nu-i deloc rău să fii manager la ACN! Dan Pelcinschi, proprietar de tablouri în valoare de sute de mii de euro (document)

17 Jul 2014 7475