La un pas de tragedie 68 de pasageri, în pericol. Accident aviatic pe aeroportul Băneasa

  • O investigație este deja în derulare, anunță autoritățile, fiind efectuată de Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației.


Un incident aviatic grav s-a produs în această după-amiază pe aeroportul București Băneasa - Aurel Vlaicu. 68 de pasageri ai unei aeronave cu regim special s-au aflat la un pas de tragedie, după ce trenul principal a înregistrat o defecțiune la aterizare.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14,50 și este vorba despre Aeronava B767, cursă cu regim special, ce avea 68 de pasageri la bord.

În momentul aterizării, s-a înregistrat o defecțiune la trenul principal. Din fericire, echipajele aeroportului (pompieri, ambulanță) au acționat prompt, conform procedurilor specifice, astfel că toți pasagerii au fost evacuați în siguranță și nu s-au înregistrat răniți.

O investigație este deja în derulare, anunță autoritățile, fiind efectuată de Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației.

„Pista de decolare-aterizare a aeroportului este închisă prin NOTAM. Traficul comercial care se desfășoară pe Aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat“, au mai precizat autoritățile legat de acest caz.



Foto cu rol ilustrativ, din Arhiva ZIUA de Constanța


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Transformare spectaculoasă a Aeroportului Băneasa. Motivul pentru care avioanele vor putea decola și vor ateriza doar între 6 dimineața și 10 seara (galerie FOTO)

13 Nov 2021 1983

Aeroportul Băneasa se va redeschide la primăvară, la capacitate maximă

11 Nov 2021 3465