Lacrimi și durere Fiul șefului Poliției Locale Agigea, împușcat la vânătoare, înmormântat astăzi (GALERIE FOTO)


Zi tristă pentru toți cei care l-au cunsocut pe Adrian Bureța, fiul lui Traian Bureța – șeful Poliției Locale Agigea.
 
A lăsat în urmă un copil și o familie minunată.
 
Marți, 08 octombrie, acesta este condus pe ultimul drum. Acesta este înmormântat astăzi, la Cimitirul Anadalchioi.


Citește și: Fiul șefului Poliției Locale Agigea, condus astăzi pe ultimul drum
 
Anchetatorii încearcă să rezolve cazul bărbatului de 36 de ani care a decedat în timpul unei partide de vânătoare în județul Vrancea. Acesta ar fi fost împușcat de o persoană care ar fi participat ilegal la partida de vânătoare. 


 
Cum s-ar fi petrecut accidentul 

De altfel, conform surselor noastre, bărbatul ar fi fost împușcat sâmbătă, în jurul orei prânzului de către o persoană cu care are un grad de rudenie, fiind confundat cu un mistreț. Într-un moment de neatenție, Adrian Bureța s-ar fi îndepărtat puțin de grupul cu care era la vânătoare pentru a dat un telefon dintr-o zonă cu semnal la telefon. În acel moment, persoana care l-a împușcat l-a confundat cu un mistreț și a tras, lovindu-l pe constănțean fix în abdomen. 

 

„Din verificările efectuate până în prezent rezultă că unul dintre participanţii la activitate l-ar fi împuşcat accidental pe bărbatul în cauză. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj cinegetic", au precizat reprezentanții IPJ Vrancea. Conform surselor noastre, persoana care a tras cu arma este tot din județul Constanța și participa ilegal la vânătoare. Vânătoarea de mistreți era autorizată, însă numele persoanei care a tras cu arma nu se regăsea pe autorizație.

Citește și: Constănțeanul mort în partida de vânătoare din Vrancea era fiul șefului Poliției Locale din Agigea. Când are loc înmormântarea
 
Sunt luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv dacă persoana care a tras ar fi confundat victima cu un mistreț și chiar ricoșarea dintr-un alt obiect al glonțului în abdomenul victimei. Potrivit IPJ Vrancea incidentul a avut loc la Andreiaşu de Jos, județul Vrancea. 


Totodată, Primăria Agigea, prin primar Cristian Cîrjaliu a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia lucrătorului din UAT Agigea.

„Îmi pare nespus de rău de aflarea veștii morții tânărului. Toată echipa Primăriei Agigea este alături de Bureța Traian, lucrător în cadrul primăriei. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a spus edilul Cristian Cîrjaliu


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.