Laurenţiu Cicorschi şi Aurel Lupu Doi poliţişti, judecaţi pentru furt de combustibil din conductele Conpet

Laurenţiu Cicorschi şi Aurel Lupu, doi poliţişti constănţeni acuzaţi de implicarea în cazul furtului de combustibil din conductele Conpet, au fost trimişi în judecată.

Alături de cei doi au mai fost deferiţi justiţiei Ion Lupu, Mihai Bondarencu, Oncer Suin şi Edwin Murtaza. Laurenţiu Cicorschi, agent principal în cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu, şi Aurel Lupu, angajat al Primăriei oraşului Ovidiu ca agent comunitar în cadrul Poliţiei Locale, sunt acuzaţi de complicitate la furt şi favorizarea infractorului, pentru că i-ar fi anunţat pe ceilalţi când se făceau razii ale poliţiei, astfel că aceştia puteau acţiona liniştiţi atunci când furau din conductele Conpet. Amintim că, zilele trecute, ofiţerii Serviciului Investigaţii Criminale, ai Serviciului de Ordine Publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi ai Poliţiei Oraşului Ovidiu au depistat în flagrant trei persoane în timp ce sustrăgeau cu o instalaţie artizanală, dintr-o conductă, peste două tone de produs petrolier. Ulterior, poliţiştii au efectuat 17 percheziţii la domiciliile mai multor persoane, despre care existau indicii că ar fi sustras produs petrolier din aceeaşi conductă. În urma efectuării percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate peste trei tone de produs petrolier, care era depozitat în mai multe recipiente, şi o instalaţie artizanală.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Laurenţiu Cicorschi, fost agent principal în cadrul Poliţiei Ovidiu, menţinut sub control judiciar

01 Feb 2016 1505

Foşti poliţişti, menţinuţi în arest

26 Sep 2014 2003

Oameni ai legii, complici cu hoţii de combustibil Un angajat al IPJ Constanţa şi un poliţist comunitar din Ovidiu, arestaţi preventiv! (documente)

08 Jul 2014 2634

Poliţist arestat în dosarul furtului de combustibil Laurenţiu Cicorschi are o casă de 1.500 de metri pătraţi în Lumina

07 Jul 2014 2569