Libertatea lui Aurelian Bălan, decisă mâine, la Constanţa

Paul Aurelian Bălan, din Tulcea, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, cere să fie pus în libertate. Bărbatul a fost arestat preventiv, la finele săptămânii trecute, de Tribunalul Tulcea.
 
Decizia finală va fi luată mâine, la Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în seara zilei de 2 martie, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi al consumului excesiv de alcool, Bălan l-ar fi lovit în mod repetat, cu pumnii şi picioarele, pe concubinul mamei sale, apoi i-ar fi aplicat lovituri în cap, cu un cuptor cu microunde. Victima a decedat.
 
Pe data de 4 martie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus arestarea prevenită a lui Paul Aurelian Bălan, pe o perioadă de 30 de zile. Nemulţumit, bărbatul a atacat decizia Tribunalului Tulcea. Contestaţia va fi soluţionată mâine de judecătorii Curţii de Apel Constanţa. Sentinţa va fi definitivă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Paul Aurelian Bălan le cere judecătorilor din Constanţa să fie eliberat

28 Apr 2016 1820

Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea Paul-Aurelian Bălan, cercetat pentru omor

04 Mar 2016 2491

Unul dintre liderii galeriei Dinamo, reținut pentru trafic de droguri

26 Jun 2014 1703

Cercetat pentru puii distribuiți în campania electorală Deputatul PMP, Florin Aurelian Popescu, pus sub control judiciar

04 Jun 2014 2441

Demisii în bloc la PNȚCD din cauza eșecului de la alegerile europarlamentare

27 May 2014 2308