Actualitate

Licitaţie organizată de Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ pentru reabilitarea unui pavilion (document)

Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192, Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa, anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de achiziţie publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii hidroizolaţii la pavilionul A din cazarma 1369“, în valoare estimată de 63.781 de lei.
 
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192, Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa, anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de achiziţie publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii hidroizolaţii la pavilionul A din cazarma 1369“, în valoare estimată de 63.781 de lei.
 
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14.06.2018, ora 15.00. Ofertele depuse vor fi deschise pe data de 14.06.2018, ora 15.00. Ofertanţii vor demonstra că au executat lucrări similare, în ultimii cinci ani, în valoare cumulată de minimum 63.000 de lei fără TVA, la nivelul unuia sau a maximum trei contracte.
 
Pavilionul A, cu destinaţia „birouri“, are regim de înălţime P+4 etaje şi se află în administrarea Ministerului Apărării Naţionale. Executantul va efectua următoarele lucrări: va desface hidroizolaţia veche, va tura şapă, va repara tencuiala aticului, va înlocui sifoanele de pe pavilion şi va efectua racordarea la sistemul de colectare a apelor pluviale, va monta bariera de vapori şi stratul de difuziune, va monta dispozitive pentru comunicarea stratului de difuziune cu atmosfera, va monta pe atic şorţurile din tablă zincată.
 

Date din caietul de sarcini

 
Constructorul este obligat să asigure organizarea executării lucrărilor conform graficului de execuţie prezentat odată cu depunerea ofertei şi totodată cadrele tehnice calificate şi mijloacele tehnologice care să conducă la respectarea strictă a prevederilor caietelor de sarcini. Este obligat, de asemenea, ca, prin mijloace proprii sau prin colaborare cu unităţi de specialitate, să efectueze pe cheltuiala sa toate încercările şi determinările care să certifice corectitudinea aplicării prevederilor caietelor de sarcini. În cazul în care se dovedesc necesare verificări suplimentare, la cererea în scris a beneficiarului, contra cost suportat de constructor, constructorul va asigura efectuarea încercărilor sau a determinărilor respective. La rândul său, beneficiarul va controla permanent execuţia lucrărilor prin responsabilul de lucrări şi va interveni în cazul încălcării prevederilor caietelor de sarcini, mergând până la întreruperea execuţiei, cu luarea măsurilor de remediere. Executantul are obligaţia de a nu acoperi lucrările ce devin ascunse fără  aprobarea achizitorului şi de a întocmi un procese-verbale pentru fiecare lucrare de acest fel. Nu se va trece la o următoare etapă decât după recepţia cantitativă şi calitativă a celor anterioare.
 
În cazul îmbunătăţirii soluţiilor constructive, beneficiarul are dreptul de a modifica şi (sau) completa capitolele corespunzătoare din caietele de sarcini. Aplicarea modificărilor şi (sau) completărilor devine obligatorie pentru constructor, după comunicarea în scris de către beneficiar. În măsura în care prin aplicarea modificărilor şi (sau) a completărilor aduse soluţiilor constructive iniţiale rezultă modificări substanţiale ale tehnologiei de execuţie, aceasta va fi pusă în acord de către beneficiar (autoritate contractantă) cu constructorul, ţinând seama de respectarea termenelor de punere în funcţiune. Tehnologia de execuţie a lucrărilor de reparaţii a fost întocmită în conformitate cu standardele în vigoare. Totodată, ca urmare a evoluţiei permanente a pieţei materialelor de construcţii, există posibilitatea ca tehnologia de aplicare a acestora să nu corespundă în totalitate cu prevederile de mai jos. În acest sens, constructorul are obligaţia de a prezenta autorităţii contractante fişele tehnice ale materialelor de pus în operă pentru a fi aprobata tehnologia de lucru.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele cu funcţii de decizie responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Tarăbuţă Octavian; Nan Laurenţiu; Rădulescu Simona; Ivanov Georgiana; Tîrşoagă Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin; Maftei Cristina Letiţia.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai mulţi agenţi economici au semnat cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Iată ce vor livra! (document)

11 Jul 2020 1991

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța cumpără cămăși, lenjerie și tricotaje (document)

23 Jun 2020 2172

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța, contract cu două firme. Ce cumpără (document)

20 Jun 2020 1512

Contract între Unitatea Militară 02192 din Constanța și mai multe firme. Ce vor furniza cele din urmă (document)

15 Jun 2020 1554

Se anunţă lucrări de reparaţii curente la Pavilionul M5 din cazarma 1369 Constanţa (document)

23 May 2020 868

Trei firme vor furniza lenjerie de pat şi accesorii Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa (document)

18 May 2020 2706

Spălătoria Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” Constanţa, modernizată cu utilaje profesionale

16 May 2020 1507

Dacor Plast va repara pavilionul unei cazarme din Constanța (document)

14 May 2020 1988

Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa, dotată cu o autospecială frigorifică pentru transportul alimentelor (document)

14 May 2020 2638

Investiţii la Cazarma 3331 Palazu. Contract, atribuit de Academia Navală „Mircea cel Bătrân” (document)

05 May 2020 775

Trei pavilioane din Cazarma 1369 Constanţa, reabilitate de Academia Navală Mircea cel Bătrân (documente)

02 May 2020 1870

Draft Construct SRL va efectua lucrări de reparații la o cazarmă din Constanța (document)

30 Apr 2020 2547

Nava şcoală Mircea intră în reparaţii parţiale. Cine sunt specialiştii care intervin şi unde anume (document)

16 Apr 2020 2661

Unitatea Militară 02192 îşi reface stocurile de alimente cu termen lung de conservare. Care sunt societăţile câştigătoare (document)

27 Jan 2020 1335

Firmele Matra şi Granbis, contracte semnate cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa (document)

27 Jan 2020 1683