LIVE Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, declarații după vizita la Constanța


Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, organizează o întâlnire de lucru la care participă oficialii autorităţilor administraţiei publice locale şi reprezentanţii instituţiilor, asociaţiilor şi organizaţiilor reprezentative din turism, precum şi cei ai mediului de afaceri constănțean.





Întâlnirea aduce în discuție aspecte importante privind promovarea și dezvoltarea sustenabilă a turismului și a antreprenoriatului din judeţul Constanța.





Ministerul Antreprenoriatului și Turismului dorește să implice activ principalii jucători și factori de decizie din turismul și mediul antreprenorial  pentru a semnala problemele cu care se confruntă și a identifica oportunități de rezolvare a acestora, astfel încât împreună să contribuie la dezvoltarea acestor sectoare economice  importante.



Ministrul a oferit declarații de presă, unde a făcut un scurt rezumat al concluziilor în urma vizitei sale și a problemelor expuse de cei prezenți la eveniment

 


Încep prin a mulțumi Instituției Prefectului Județului Constanța pentru că a organizat această întâlnire. Mi am notat probleme, am luat și de lucruri bune, de exemplu de de bună practică, pe care să le port aplica și în alte zone. Este cea de-a tteia întâlnire de când am preluat mandatul.




 Ieri am avut o întâlnire la Brașov, am avut o întâlnire și în Bucovina. Am reținut probleme, urgențe, de aflăm într-o zonă aparte în ceea ce privește turismul, litoralul. Vom colabora cu celelate ministere pentru a căuta răspunsuri și soluții la celelalte probleme. S-a discutat despre probleme momentului, cele de moment , dar și cele de perspectivă. 





Ministrul a vorbit despre înființarea unui pol de dezvoltare turistică.
 



Ne gândim la înființarea unui pol de dezvoltare turistică, o prevedere legală, unde putem să accesăm fonduri europene. În acest pol vrem să includem stațiuni de interes național   Este nevoie de un OMD național pentru promovarea turistică. Trebuie să lucrăm foarte intens și într-un timp foarte scurt să avem această lege. 





Întrebat de unul dintre jurnaliștii prezenți despre voucherele de vacanța, ministrul a răspuns:


 

Legat de vouchere, cele nefolosite în cursul anilor 2019 și 2020 să pot fi folosite până la sfârșitul acestui an. 



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Turismului Turismul românesc are nevoie de onestitate, nu de bârfe sau de ştiri false

14 Apr 2023 1106

Dezastru la Costinești Ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu a vizitat stațiunile de pe litoral

11 Apr 2023 1078

Primarul Vergil Chițac „Așteptăm să se finalizeze PUZ-ul după care preluăm plajele cu tot cu reglementările necesare“ (VIDEO)

18 Oct 2022 2529

LIVE VIDEO+TEXT Miniștrii Turismului și Mediului, în vizită oficială la Constanța. Exploatarea turistică a plajelor, pe ordinea de zi (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Oct 2022 1618

LIVE VIDEO. Constanța Dezbateri pe tema exploatării turistice a plajelor extinse. Participă ministrul Mediului și ministrul Turismului (VIDEO)

18 Oct 2022 1524

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului, și Tánczos Barna, ministrul mediului, vin la Constanța!

14 Oct 2022 1252

Ministerul Antreprenoriatului Începe a treia ediție a programului Start-Up Nation România

12 Jul 2022 1166

Cadariu, anunț despre domeniul schiabil al României. „Acum suntem într-o achiziţie publică, scoatem la licitaţie întocmirea studiului“

16 Jun 2022 995

Pe plajele noi nu se pot amenaja beach-baruri. Din mașina ministrului Turismului, Daniel Cadariu - litoralul românesc se vede schimbat, curat, în regulă!

04 Jun 2022 1857

Cadariu a făcut anunțul la Constanța Au început demersurile pentru predarea Castelului Regal din Mamaia în patrimoiul statului

03 Jun 2022 1434

Ministrul Cadariu vizitează plajele extinse din stațiunea Mamaia și Palatul Reginei Maria. „Trist! Nu îmi place cum arată“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

03 Jun 2022 2241

LIVE Ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu în vizită oficială la Constanța. Cum i se pare stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

03 Jun 2022 1895

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului vine la Constanța. Programul lui Constantin Daniel Cadariu

31 May 2022 1428

Este scump pe litoralul românesc? Ministrul turismului ne răspunde (VIDEO)

01 May 2022 1618

Ministrul Turismului Pentru mini-vacanţa de 1 Mai pe litoral vor fi deschise peste 100 de hoteluri. Gradul de rezervare este de peste 80%

28 Apr 2022 1377