LIVE TEXT Școala Politică a Femeilor Social Democrate a debutat la Neptun-Olimp! Printre cei prezenți se numără Mariana Gâju, Doina Federovici sau Gabriela Firea (GALERIE FOTO +VIDEO)

Mariana Gâju, Președinte OFSD Constanța
UPDATE 9 

Doamna aflată în picioare în cadrul evenimentului, viceprimar în zona Moldovei, este o doamnă care a învins cancerul. Este o învingătoare! 
UPDATE 8


Mariana Gâju multumește echipei femeilor social democrate. 

 "Președintele nostru, al organizației noastre, Știe ca nu sunt omul care nici să perie, nici să mângâie. Domnul președinte, vreau să vă spun că eu mulțumesc echipei femeilor social democrate care de două săptămâni este alături umăr lângă umăr pentru a putea organiza aceasta școală politică, aflata la a 8-a ediție consecutivă"


 

"Noi vrem să muncim din punct de vedere politic și administrativ. Vom avea rezultate și în alegerile din 2024. Suntem în mijlocul oamenilor care cunosc realitatea"

Mariana Gâju, Președinte OFSD Constanța

"Răspunsuri în domeniile: Ce facem cu programul sănătatea la sate? Avem nevoie să punem accent pe domeniile prioritare. Avem între noi pe doamna Natalia Intotero. Vrem ca mâine ca moțiunea pentru modificările legislative să plece semnată către Ministerul Educației unde solicităm îndreptarea lucrurilor din educație"


UPDATE 7

În continaure, ia cuvântul Felix Stroe. 

Senatorul Felix Stroe

"Vă rog să îmi scuzați fireasca emoție. Vă respect din tot sufletul meu. Pentru mine și colega mea Mariana Gâju este o recunoștință să vă fim gazde. Vara trebuie să fii la mare.  Dragi colege, și în organizația noastra sunt active structurile. Cea mai activă este cea a doamnelor, cea mai puternică structură internă a PSD Constanța și vreau să o felicit pe Mariana Gâju."

"În viața mea m-au ținut bine doua femei. Soția mea este una dintre ele. De multe ori mai vede la TV ca mai sar calul alții. Și mă ceartă acasă. Nu trec doua minute și mă suna doamna Mariana Gâju. A doua femeie este femeia din viața mea politică - Mariana"

 

"Mai este o doamnă în viața mea. Este fetița mea. Acum este femeie, este mămică"


UPDATE 6 

A luat cuvântul Rovana Plumb.

ROVANA PLUMB, Rovana Plumb, Europarlamentar, Vicepreședinte a Grupului S&D din Parlamentul European

"Am fost inspirată de mesajele transmise până acum. As vrea să vă reamintesc dragele mele prietene că puterea familiilor noastre stă în fiecare dintre noi și puterea PSD stă în noi. Grijile pe care le avem față de situația economică și socială... Să nu uităm că suntem la guvernare."


UPDATE 5

În continuarea evenimentului, ia cuvântul Victor Negrescu.

"Nu am venit astăzi să vă spun ce să faceți ci am venit sa învăț. Vreau sa va spun că sunt în politică de la 17 ani. Am crescut cu PSD. PSD înseamnă familia mea. De aceea, ma leagă  foarte multe amintiri politice cu femeile din această sală."


Victor Negrescu

UPDATE 4

La eveniment a ajuns și Carmen Avram. 

UPDATE 3 

La eveniment este prezent și senatorul Felix Stroe.

Senatorul Felix Stroe

UPDATE 2 

 A luat cuvântul Alexandru Rafila.

Ministrul Alexandru Rafila

"Femeile au un rol important În cariera mea. Acum câteva zile am avut o declarație legată de empatie. Ceea ce ne lipsește foarte mult în sănătate este empatia. Putem realiza cu femeile care sunt profesioniști în sănătate"


UPDATE 1 

Gabriela Firea, prezentă la eveniment, a luat cuvântul. 

Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.
 

"Sunt convinsă că domnul președinte Ciolacu cu această ambiție, va aduce PSD la guvernare. Să fiți sănătoase, fericite, iubite. Doamne ajută!"


Școala Politică a Femeilor Social Democrate are loc în perioada 29 - 31 august 2022, în statiunea Neptun – Olimp.

Prima zi, cea de deschidere a lucrărilor, îi va avea în prim plan pe Doina Federovici, președintele OFSD și Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, în același timp președintele al organizației de femei de la malul mării. Conform programului, în această după-amiază, în fața celor prezenți se va afla și Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.
Imagine de la eveniment
Luni, 29 august 2022
 • Orele 13.00 Sosirea și cazarea participantilor
 • Orele 16.00 Prezența la Sala de conferințe
– Deschiderea lucrărilor – DOINA FEDEROVICI, Presedinte OFSD
– Cuvânt de bun venit – MARIANA GÂJU, Presedinte OFSD Constanța.

 • Orele 16.30 – Mesaje și aprecieri transmise de liderii Partidului Social Democrat: președinte, secretar g-ral, prim-vicepreședinte
 • Orele 17.30 – Expunere: Natalitatea în România, prezent și perspective. –GABRIELA FIREA, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.
 • Orele19.00 – Cina

Marți, 30 august 2022
 • Orele 09.00 Mic dejun
 • Orele 10.00 – Expunere: O societate fara violență pentru un viitor mai sigur. – ROVANA PLUMB, Europarlamentar, Vicepreședinte a Grupului S&D din Parlamentul European
 • Orele 11.30 – Expunere-dezbatere: Educația înseamnă viitorul romanilor, viitorul Romaniei. - NATALIA INTOTERO, Președinte Comisia pentru învățământ a Camerei Deputatilor
 • Orele 13.00 – Pauza de masă
 • Orele 15.00 – Expunere: Probleme actuale de sănătate în România. - ALEXANRU RAFILA, Ministrul Sănătății
 • Orele 16.30 – Expunere: Programe și măsuri luate de PSD pentru asigurarea unui trai decent cetățenilor României. - MARIUS BUDĂI, Ministrul Muncii și Solidarității Sociale.
 • Orele 18.00 – Pauza, cina

Miercuri, 31 august 2022
 • Orele 09.00 – Mic dejun
 • Orele 10.00 – Expunere-dezbatere: Prezența femeilor din partid în poziții de conducere și decizie. Organizarea alegerilor OFSD, prilej de mobilizare și implicare a femeilor în activitatea polítică –DOINA FEDEROVICI, Președinte OFSD
 • Orele 11.30 – Prezentarea Calendarului cu acțiunile viitoare consultarea participantele privind prioritățile OFSD - MARIA LAZAR, Secretar General OFSD
 • Orele 13.00 – Închiderea lucrărilor

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

,,Neets SE - Nivel Educativ Elevat pentru Tinerii Șomeri din Regiunea Sud-Est” Mai mulți tineri din Cumpăna vor fi calificați în meseria de lucrător social. Ce spune primarul comunei (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Jan 2023 686

Pios omagiu adus veteranului Ioan Ceapă, la Cumpăna, la 164 de ani de la Unirea Principatelor Române (VIDEO)

25 Jan 2023 757

LIVE TEXT Manifestări dedicate împlinirii a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române la Cumpăna, județul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Jan 2023 1224

Manifestări festive la Cumpăna, de Ziua Unirii Principatelor Române

20 Jan 2023 690

Eveniment dedicat marelui poet Mihai Eminescu, la Cumpăna (VIDEO)

15 Jan 2023 674

Primăria Cumpăna, discuții despre stadiul proiectelor cu Fundația „Zi Deschisă”. Ce alt proiect va demara anul acesta

13 Jan 2023 589

Trei copii din Cumpăna au primit astăzi Taina Sfântului Botez

27 Dec 2022 1523

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju „Vă doresc să primiţi cu inimile deschise Naşterea Domnului“

25 Dec 2022 858

În prag de Crăciun, Organizația Județeană de Femei Constanța a PSD aduce daruri persoanelor vârstnice din centrele din județ (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Dec 2022 1100

Cumpăna Se împlinește un an de când medicul Carmen Mihaela Neagoe s-a stins din viață

21 Dec 2022 1015

Campionii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, premiați la Gala Sportului Cumpănean. 170 de medalii cucerite în 2022 (GALERIE FOTO)

17 Dec 2022 1006

Primăria Cumpăna Iată stadiul a două proiecte importante. Unul din ele vizează Nodul Rutier Cumpăna-A4

14 Dec 2022 1548

Reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Cumpăna au fost mesagerii lui Moș Nicolae

06 Dec 2022 1533

Primarul Mariana Gâju, prezent la cea de-a 152-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor

01 Dec 2022 1104

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României (VIDEO)

01 Dec 2022 1148