LIVE TEXT Se lansează Zborurile Charter Tel Aviv – Constanța – Tel Aviv (FOTO)


UPDATE 10

Maidan Butnaru spune că are încredere în România chiar dacă există anumite probleme, răspunzând la întrebarea legata de lucrările ce se desfășoară in municipiul Constanța.

Rusu spune că la începutul sezonului lucrărilor în municipiul Constanța vor fi mult mai bune decât cele prezente.

UPDATE 9

Sorin Lucian Ionescu ia cuvântul.

Astă toamnă, la inițiativa Excelenței Sale domnul ambasador am avut o întâlnire la București cu mai mulți touroperatori. La Constanta știm foarte bine situația sinagogii. E o bătălie care continuă. Putem sprijini acest proiect și din punct de vedere religios. Nu avem niciun restaurant kasher în România, exista la Brașov, București.

Corina Martin spune că OMD Mamaia Constanța și OMD Județul Constanța va merge la Tel Aviv pentru promovare.

Au fost vândute toate pachetele pe august, iar pe iulie 25-30%. 

UPDATE 8

Călin Coșar ia cuvântul de la Camera de Comerț România Israel. 


 "Mulți turiști din Israel vin în România pentru diverse activități. Iubesc natura, călăresc cai. Schimburile bilaterale sunt în avantajul României. 2/3 reprezintă exporturi către Israel și doar o treime importăm. Vă mulțumesc și mult succes!


UPDATE 7

Ia cuvântul Bogdan Ionuț Artagea. 

Fără presă, promovarea nu ar putea să existe. Noi am început aceste demersuri în 2011. Dânșii au ales la momentul acela și Constanța pentru că era un aeroport foarte sigur. Este în continuare. Avem condiții speciale în ceea ce privește securitatea. Am avut discuții și în perioada pandemiei, dar din păcate, au fost restricții. Am revenit și am purtat discuții de câteva ori pe an. A fost mai greu. Datorita lui Meidan și Corinei Martin au găsit Hi Sky. E puțin un zbor pe săptămână, dar e un început.

Din păcate, chartere cu turiști străini au dispărut în ultimul timp. E păcat pentru Constanța.


UPDATE 6

Ia cuvântul Ionuț Rusu.

 Ionuț Rusu

"Vă mulțumesc frumos pentru invitația făcută și vă felicit pentru inițiativă. Banii nu înseamnă tot, atâta cât timp cât nu îi cheltuim pe lucruri care ne plac. Avem pregătit începând din acest an evenimente comune și în orașul Constanța și împreună cu noul OMD constituit, care sper că vor ajuta turiștii. Orașul Constanța are nevoie să crească economic. 

Din acest punct de vedere vreau să felicit OMD Mamaia că se implică. Din punct de vedere al administrației, sprijinim agenții comerciali să își poată desfășura activitatea din ce în ce mai bine și să ofere servicii la care turiștii să se aștepte.


UPDATE 5

Mihai Lupu ia cuvântul. 

Mihai Lupu

Foarte bine a zis domnul ambasador. Constanța are foarte multe de oferit, locații care merită să fie văzute. Din punct de vedere turistic, acest eveniment este ca o relație care se încheagă, economic între Dobrogea-România și Israel. Generează și alte surse de dezvoltare. Am avut o întâlnire cu Excelența Sa domnul ambasador să colaboram cu Ambasada Israelului. Deschizând drumul în această zonă de turism, putem să dezvoltăm și transportul aerian.

Aeroportul Kogălniceanu este unul dintre cele mai sigure aeroporturi. Este extraordinar de important că astăzi este un eveniment care va deschide oportunitatea unor căi de comunicație. ,a punctat președintele CJC. 


UPDATE 4

Corina Martin spune că turistul își dorește sa viziteze Dobrogea, Delta Dunării, Telegondola, crame locale.

Corina Martin

Turistul își dorește sa viziteze Dobrogea, Delta Dunării, Telegondola, crame locale. Sunt turiști consumatori.

Este un charter exclusiv de incoming. Deci vor veni doar turiști israelieni.


Este prezent în sală și George Mandila, președintele OMD Mamaia. 

UPDATE 3

Meidan Butnaru ia cuvântul. Este reprezentantul agenției.

 Meidan Butnaru si Sorin Lucian Ionescu

 "O să avem 12 zboruri speciale și pe un alt aeroport din România. Noi suntem să dezvoltăm sa avem pe ideea de familie. Doamna Corina a zis cum a fost povestea și este singurul om care a crezut ca vom avea chartere pe Constanța. Se vede ce am reușit să facem cu toată echipa mea. Nu e un turist care vine un weekend și pleacă. În medie este o cheltuială de 100 de euro de persoană. Puteți face media la 2000-3000 de persoane și faceți un calcul. 

Încă sunt primiți cu căldură turiștii aici chiar dacă e rece încă. Nu am avut plângeri niciodată la calitatea serviciilor.

Toți anii am avut o colaborare bună cu Hotel Phoenicia și vom avea în continuare una. UPDATE 2 

A luat cuvântul Reuvan Azar, ambasadorul Israeului în România.

Reuven Azar, ambasador Israel

"Este un start bun. Țineți cont ca turcii atrag două milioane de turiști și grecii un milion. Nu văd niciun motiv ca românii să nu atragă un milion de turiști. Turiștilor israelieni le place să se distreze, ac cumpărături, merg în cluburi și Constanța are destule de oferit și sper că vor oferi din ce în ce mai mult. Felicitări!


UPDATE 1 

Corina Martin a debutat discuția în conferința de presă prin prezentarea unui istoric al zorilor cu Tel Aviv.

Prezent este și Sorin Lucian Ionescu, președintele comunității evreiești, Ionuț Rusu, viceprimar.

Din 26 iunie încep cursele charter, o data pe săptămână, timp de 11 săptămâni. Pachetul de vacanță este estimat la 1000 de euro pentru o vacanță de o săptămână pe litoralul românesc. Se estimează 2000-3000 persoane. Asociația Patronala Resto Constanța organizează o conferința de presă de lansare a Zborurilor Charter Tel Aviv – Constanța – Tel Aviv, operate de Compania aeriana Hi Sky, pentru turoperatorul TLV Booking Agency (membru al Asociației Patronale RESTO Constanța).

Evenimentul are loc miercuri, 29 Martie, ora 12.00, la Hotel Continental Forum Constanța. 

La eveniment sunt prezenți: Excelența Sa, Reuven Azar, Ambasador al Israelului în România, Vergil Chițac– Primarul Constanței, Mihai Lupu - Președintele Consiliului Județean Constanța, Corina Martin– Secretar General Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România și Președinte de onoare Resto Constanța, Mares Caravan – Managing Director HI SKY, Meidan Butnaru– proprietar TLV Booking Agency, Sorin Lucian Ionescu - Președintele Comunității Evreilor din Constanța.  

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenționare de călătorie pentru Italia! Ce trebuie să știe românii care merg acolo

27 Sep 2023 593

Un pescar din Bulgaria, martor la prăbușirea dronei pe malul Mării Negre. „Am crezut că este o masă sau un scaun foarte mare“ (VIDEO)

18 Sep 2023 799

Lista localităților vizate de avertizarea Ro Alert, extinsă în județul Tulcea! Mai multe apeluri la 112 după primirea mesajului

18 Sep 2023 637

MapN Extinderea restricțiilor de zbor în spațiul aerian limitrof graniței cu Ucraina

14 Sep 2023 564

Dronă detectată de Poliția de Frontieră! Ce transporta

07 Sep 2023 1005

Delegația Farul Constanța a ajuns la Tallinn, pentru meciul din preliminariile Conference League (GALERIE FOTO)

15 Aug 2023 959

MAE Demersuri pentru evacuarea celui de-al cincelea cetățean român din Republica Niger

04 Aug 2023 573

Misiunea Forţei operative aeriene italiene la baza "Mihail Kogălniceanu" Constanţa, la final

02 Aug 2023 595

Primul zbor charter Tel Aviv - Constanța aduce pe litoralul românesc al Mării Negre 220 de turiști israelieni (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Jul 2023 985

UPDATE. Accident aviatic grav! Pilotul a murit

22 Jul 2023 3334

Aeronavele Eurofigher Typhoon, exerciții de zbor în Dobrogea. Cât vor dura activitățile!

14 Jul 2023 618

Revista Zări Alb Astre ZăriAlbAstre2012-„Gând de State“ de Bela Dumitru, clasa a XI-a B

14 Jul 2023 619

Minielicopterul trimis de NASA pe planeta Marte a restabilit contactul cu roverul marţian Perseverence

01 Jul 2023 837

Focuri de armă la aeroportul din Chişinău! Cel puţin două persoane ucise

30 Jun 2023 818

MApN Zbor umanitar efectuat cu o aeronavă C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române

28 Jun 2023 599