Loretti Nazare, arestat preventiv pentru tâlhărie

Loretti Nazare a fost încătuşat de poliţiştii Secţiei 3 din Constanţa. Oamenii legii au fost sesizaţi duminică, 5 octombrie, la ora 15.35, cu privire la faptul că un tânăr ar fi sustras un telefon mobil unui minor şi ar fi agresat-o pe mama copilului, când aceasta a solicitat restituirea bunului.
Incidentul s-a petrecut în curtea Şcolii numărul 2, în timp ce minorul juca fotbal supravegheat de mama sa.

Patrula de poliţie deplasată la faţa locului, în urma verificărilor efectuate, l-a identificat imediat pe L.N., în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale (B.I.C.), Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de tânărul care a fost introdus în arestul IPJ Constanţa.

Mama minorului a fost lovită cu pumnii şi picioarele

 Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au transmis, ieri: „Din probele administrate până în acest moment, în cauză s-a reţinut că, în ziua de 5 octombrie, în jurul orei 14.30, inculpatul Loretti Nazare i-a sustras persoanei vătămate V.T.J, de pe o bancă, un telefon mobil, în timp ce aceasta se afla în curtea şcolii numărul 2, situată pe strada Aristide Karatzali din municipiul Constanţa. Ulterior, fiind observat de către martora Ş.N. şi de persoana vătămată V.V. că deţine terminalul mobil sustras, a lovit-o pe aceasta din urmă cu pumnii şi cu picioarele în zona feţei şi în zona abdominală, cu scopul de a păstra bunul sustras.“
 
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au emis, ieri după-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele suspectului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.