Lovituri de topor la Mihail Kogălniceanu şi la Ovidiu Trei persoane, la spital. Un bărbat, în comă



Judeţul Constanţa a stat ieri sub semnul... toporului! Două cazuri şocante au avut loc în localităţile Mihail Kogălniceanu şi Ovidiu. Accesele de furie au dus la spitalizarea a trei persoane, dintre care una se află în stare gravă.
 
Momente tragice, ieri, în județul Constanţa. Totul a început în localitatea Mihai Kogălniceanu, unde un bărbat, într-un acces de furie, şi-a lovit vecinul cu toporul. Se pare că acesta era cunoscut pentru ieşirile sale violente. Bărbatul rănit, militar de profesie, a fost transportat în stare gravă cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța, unde a ajuns cu o plagă la nivelul feţei. Soţia sa a fost cea care a făcut sesizarea la 112. Agresorul, trecut de 40 de ani, a fost reținut.
 
Spre seară, un alt conflict a izbucnit, dar la Ovidiu, de data aceasta. Agresiunea a avut loc pe strada Viorelelor numărul 8, iar apelul la 112 a fost iniţiat în jurul orei 20.30. Două persoane au fost lovite cu un topor de un bărbat alături de care au consumat băuturi alcoolice.
 
Una dintre victime se află în stare gravă, în comă, la Spitalul Județean Constanța. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani. Cea de-a doua victimă, o femeie în vârstă de 40 de ani, a suferit o plagă la nivelul antebraţului. Starea ei este stabilă.
 
Poliţiştii au declanşat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au desfăşurat cele două agresiuni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.