Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne Chestorul Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța, este un „profesionist“!

 
  • „Această practică a împuterniciților pe funcție este una, din punctul meu de vedere, bolnăvicioasă și total neproductivă, în ceea ce privește o predictibilitate a managementului la toate nivelurile“. 
 
Lucian Nicolae Bode – ministrul Afacerilor Interne s-a aflat vineri, 02 iulie 2021, în Piațeta Perla din municipiul Constanța, unde a avut loc trecerea în revistă a efectivelor și tehnicii structurilor MAI  care vor asigura măsurile de ordine publică  și gestionarea situațiilor de urgență pe litoralul românesc în perioada estivală.
 
Ministrul Bode a făcut câteva declarații și despre Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, mai precis în referire la funcția de inspector șef ocupată în prezent (prin desemnare) de chestorul Constantin Adrian Glugă.
 

„Practică bolnăvicioasă“

 
„În urmă cu aproximativ două săptămâni am anunțat că vom demara concursurile la toate nivelurile în Ministerul Afacerilor Interne. Această practică a împuterniciților pe funcție este una, din punctul meu de vedere, bolnăvicioasă și total neproductivă, în ceea ce privește o predictibilitate a managementului la toate nivelurile. Săptămâna trecută am demarat procedurile pentru organizarea concursurilor pentru ocuparea a 153 de funcții, unde aceste funcții sunt ocupate de către împuterniciți, la toate nivelurile și la toate structurile, dintr-un total de 655 de funcții pe care noi le-am identificat ca prioritate zero pentru care să organizăm concursuri. Ca timp, vorbim despre 45 de zile, intervalul legal. Cu termen de depunere a dosarelor, cu termen pentru probele pe care le-am stabilit. Comisiile vor fi transparent constituite. Toate concursurile se desfășoară transparent, în termenul legal. Este foarte important că am reușit să demarăm aceste concursuri“, potrivit ministrului Afacerilor Interne
 

IPJ Constanța, printre primele inspectorate unde se va prganiza concurs

 
„La IGSU, spre exemplu, erau 37 de poziții. Pentru aproape zece deja s-au finalizat aceste concursuri și sunt deja numiți, ceea ce este un lucru foarte bun, lucru care se va întâmpla și la Constanța. IPJ Constanța este printre primele inspectorate de poliție județeană unde am decis să scoatem la concurs poziția de inspector șef. Am convigerea că odată stabilizat pe funcție un bun profesionist, care va fi el, ales de comisie, Constanța și Poliția din Constanța va avea un plus în management. Unul dintre motivele pentru care am demarat aceste proceduri, de organizarea unor concursuri transparente, să nu fim în situația ca la trei luni, șase luni, maxim un an, să împuternicim pe cineva. Apois ă găsim tot felul de formule să-l desemnăm la conducerea instituției până la organizarea concursului. Această practică o să dispară. Nu pot să spun că va dispărea sută la sută, pentru că doar în Poliția Română vorbim de peste 1000 de funcții de împuterniciți“, a mai adăugat ministrul Bode.
 
La plecare, Lucian Nicolae Bode, ministrul Afacerilor Interne, a precizat că inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, chestorul Constantin Adrian Glugă, este un „profesionist“.
 
Amintim că începând cu data de 01 iulie 2021, chestorul Constantin Adrian Glugă a fost desemnat (pentru trei luni) inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța!
 
Chestorul Glugă se află în fruntea IPJ Constanța din 01 iulie 2020 (împuternicire), după pensionarea comisarului șef Constantin Dancu, cu data de 1 iulie 2020.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Desemnare
Chestorul Constantin Adrian Glugă rămâne șeful IPJ Constanța!

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucian Bode „Am solicitat structurilor MAI să acorde în continuare să își asume rolul activ în derularea campaniei de vaccinare”

23 Sep 2021 440

Ședința la Guvernul României pe tema pregătirilor pentru sezonul rece

02 Sep 2021 369

Premierul Florin Cîţu doreşte ca acest an şcolar să se desfăşoare cu prezenţă fizică la ore

02 Sep 2021 834

Florin Cîţu Zero toleranţă faţă de falsificarea certificatelor de vaccinare (video)

02 Sep 2021 653

Decretele privind revocarea lui Stelian Ion de la Ministerul Justiției şi desemnarea lui Lucian Bode interimar, publicate în Monitorul Oficial al României

02 Sep 2021 562

Klaus Iohannis a semnat revocarea lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei. Lucian Bode, ministru interimar

02 Sep 2021 1880

Pompierii români care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia, înaintaţi în grad (video)

30 Aug 2021 636

Videoconferință. Prefectul județului Constanța și premierul Florin Cîțu au discutat despre începutul anului școlar

24 Aug 2021 1298

Ministrul Lucian Bode „Ne dorim cu toţii ca acest an şcolar să se deruleze în condiţii normale, iar şcolile să rămână deschise pe tot parcursul anului“ (video)

24 Aug 2021 951

O nouă misiune a pompierilor români în Grecia!

20 Aug 2021 628

Miniștrii Lucian Bode și Barna Tanczos, întâlnire pe tema transporturilor ilegale de deșeuri

17 Aug 2021 624

Pompierii români care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia, înaintaţi în grad (video)

16 Aug 2021 1290

Ziua Marinei 2021 Mii de oameni pe faleză, în timpul ceremoniilor din Portul Militar Constanța. Cum a fost celebrat evenimentul (galerie foto + video)

16 Aug 2021 1565

Concurență mare la admitere pentru Academia de Poliție. Iată câți sunt pe un loc

04 Aug 2021 2685

Lucian Bode Cartea electronică de identitate are funcţionalităţi multiple, care vor contribui la reducerea birocraţiei

02 Aug 2021 1103