Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne Chestorul Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța, este un „profesionist“!

 
  • „Această practică a împuterniciților pe funcție este una, din punctul meu de vedere, bolnăvicioasă și total neproductivă, în ceea ce privește o predictibilitate a managementului la toate nivelurile“. 
 
Lucian Nicolae Bode – ministrul Afacerilor Interne s-a aflat vineri, 02 iulie 2021, în Piațeta Perla din municipiul Constanța, unde a avut loc trecerea în revistă a efectivelor și tehnicii structurilor MAI  care vor asigura măsurile de ordine publică  și gestionarea situațiilor de urgență pe litoralul românesc în perioada estivală.
 
Ministrul Bode a făcut câteva declarații și despre Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, mai precis în referire la funcția de inspector șef ocupată în prezent (prin desemnare) de chestorul Constantin Adrian Glugă.
 

„Practică bolnăvicioasă“

 
„În urmă cu aproximativ două săptămâni am anunțat că vom demara concursurile la toate nivelurile în Ministerul Afacerilor Interne. Această practică a împuterniciților pe funcție este una, din punctul meu de vedere, bolnăvicioasă și total neproductivă, în ceea ce privește o predictibilitate a managementului la toate nivelurile. Săptămâna trecută am demarat procedurile pentru organizarea concursurilor pentru ocuparea a 153 de funcții, unde aceste funcții sunt ocupate de către împuterniciți, la toate nivelurile și la toate structurile, dintr-un total de 655 de funcții pe care noi le-am identificat ca prioritate zero pentru care să organizăm concursuri. Ca timp, vorbim despre 45 de zile, intervalul legal. Cu termen de depunere a dosarelor, cu termen pentru probele pe care le-am stabilit. Comisiile vor fi transparent constituite. Toate concursurile se desfășoară transparent, în termenul legal. Este foarte important că am reușit să demarăm aceste concursuri“, potrivit ministrului Afacerilor Interne
 

IPJ Constanța, printre primele inspectorate unde se va prganiza concurs

 
„La IGSU, spre exemplu, erau 37 de poziții. Pentru aproape zece deja s-au finalizat aceste concursuri și sunt deja numiți, ceea ce este un lucru foarte bun, lucru care se va întâmpla și la Constanța. IPJ Constanța este printre primele inspectorate de poliție județeană unde am decis să scoatem la concurs poziția de inspector șef. Am convigerea că odată stabilizat pe funcție un bun profesionist, care va fi el, ales de comisie, Constanța și Poliția din Constanța va avea un plus în management. Unul dintre motivele pentru care am demarat aceste proceduri, de organizarea unor concursuri transparente, să nu fim în situația ca la trei luni, șase luni, maxim un an, să împuternicim pe cineva. Apois ă găsim tot felul de formule să-l desemnăm la conducerea instituției până la organizarea concursului. Această practică o să dispară. Nu pot să spun că va dispărea sută la sută, pentru că doar în Poliția Română vorbim de peste 1000 de funcții de împuterniciți“, a mai adăugat ministrul Bode.
 
La plecare, Lucian Nicolae Bode, ministrul Afacerilor Interne, a precizat că inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, chestorul Constantin Adrian Glugă, este un „profesionist“.
 
Amintim că începând cu data de 01 iulie 2021, chestorul Constantin Adrian Glugă a fost desemnat (pentru trei luni) inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța!
 
Chestorul Glugă se află în fruntea IPJ Constanța din 01 iulie 2020 (împuternicire), după pensionarea comisarului șef Constantin Dancu, cu data de 1 iulie 2020.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Desemnare
Chestorul Constantin Adrian Glugă rămâne șeful IPJ Constanța!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PNL şi-a desemnat echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare. Lucian Bode – şef de campanie

20 Nov 2023 1050

Secretarul general al PNL spune că partidul ar putea ajunge la un scor de 25%!

19 Sep 2023 713

Nicolae Ciucă și-a anunțat demisia din funcția de prim-ministru! (VIDEO)

12 Jun 2023 1337

Aproximativ 23.500 de lucrători MAI vor acționa zilnic în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

30 May 2023 1116

Directorul general al Jandermeriei Naționale Franceze, decorat de Președintele României

26 May 2023 777

Consiliul Național de Etică a Cercetării Științifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării a decis. Teza de doctorat a ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, nu este un plagiat

24 May 2023 729

Președintele ANSVSA, prezent la inaugurarea punctului vamal de frontieră Bumbăta (România) - Leova (Republica Moldova)

23 May 2023 1368

MAIDirector general al Jandarmeriei Naționale Franceze vizitează România

12 May 2023 740

MAI Peste 130 de persoane care aveau asupra lor substanțe interzise, depistate la festivalurile de pe litoral din minivacanța de 1 mai

02 May 2023 1526

Serviciul Antidrog al BCCO Constanța a primit azi Placheta de onoare a Poliției Române (VIDEO)

24 Mar 2023 3137

MAI Acord între România și Republica Moldova pentru control coordonat în punctul de trecere a frontierei de stat Albița – Leușeni (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Feb 2023 1053

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, anunț important ce îl vizează pe ministrul de Interne, Lucian Bode (VIDEO)

09 Feb 2023 1309

Camera Deputaţilor Moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, respinsă

08 Feb 2023 1012

Reacția ministrului Bode, după ce UBB a decis că a plagiat în teza de doctorat. „Este uluitor! Voi merge în instanță” (DOCUMENT)

11 Jan 2023 1185

Lucian Bode „25 de miliarde de euro pierderi înregistrate de România prin neaderarea la Schengen“

15 Dec 2022 1238