Macelarit la Cluj, operat la Constanta

Un barbat in varsta de 45 de ani, din Campia Turzii a ajuns la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce a descoperit ca, in urma unei interventii chirurgicale pe care a suferit-o anul trecut la Spitalul Universitar din Cluj, operatia nu a fost una reusita. Barbatul sufera de o formatiune tumorala gigantica retroperitonala pe care medicii clujeni nu au reusit sa o inlature. Cadrele medicale constantene au, insa, un prognostic bun. Dupa ce in urma cu doar doua luni, se prezentase la Spitalul Universitar din Cluj cu aceeasi afectiune, in urma unui control, Gheorghe Csernacztki a descoperit ca tumora nu a fost extirpata. Sotia barbatului sustine ca medicii de la Cluj nu si-au facut datoria cum trebuie si a apelat la ajutorul medicului Mircea Patrut deoarece spera ca acesta ii va acorda un tratament mai bun. "Am auzit ca doctorul este forte bun si avem increde in el", a declarat femeia. Mircea Patrut, seful clinicii chirurgicale cardiovasculara a Spitalului de Urgenta, este de parere ca, medicii din Cluj l-au operat degeaba, pacientul fiind practic macelarit. Potrivit medicului, in cursul zilei de ieri, barbatul urma sa fie operat. "Este vorba despre o formatiune tumorala gigantica retroperitonala care a fost deschisa intr-o clinica universitara din Cluj. Astazi putem sa o scoatem. Operatia va dura destul de mult pentru ca pune probleme mari. Eu cred ca vom reusi sa eliminam tumora," a declarat Patrut. Reamintim ca, medicii Spitalului Judetean Constanta, s-au confruntat in ultima perioada cu foarte multe cazuri similare. Persoane care aleg sa se opereze la clinici renumite din tara, dar si din strainatate, ajung in final sa fie tratati cu profesionalism de medicii Spitalului Judetean Constanta.

Scris de: {autor}Georgeta CHIRPIZISU {/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Undă verde de la Municipalitate Imobilul ridicat de Primavera Campus SRL în municipiul Constanța, în zona Campusul Universitar, va fi modificat

25 Apr 2024 117

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon contractează, cu peste 145.000 de euro, Newbuilding Cons SRL pentru lucrări la Căminul Cultural din Runcu (DOCUMENT)

25 Apr 2024 141

Polițiștii protestează în fața Poliției din Constanța! Declarații de ultim moment ale șefului IPJ Constanța (VIDEO)

25 Apr 2024 306

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 548

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 866

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 375

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 702

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 997

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în localitatea Agigea. Iată cine o conduce

22 Apr 2024 511

Cumpărări directe Constanța Stemicos Import Export SRL pune covor de piatră naturală, în Parcul Tăbăcăriei! Contract de 160.000 de euro cu Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 501

Licitații Constanța Achiziție de peste jumătate de milion de lei făcută de Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

22 Apr 2024 482

Constanța Ce firmă va elabora studiul de fezabilitate pentru proiectul „Centru Cultural Aurora”, din Mangalia?

22 Apr 2024 341

Noi informații legate de scandalul din Eforie Nord, județul Constanța (VIDEO)

22 Apr 2024 1093

Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia

21 Apr 2024 559

Primăria Medgidia cumpără carburant auto de la OMV Petrom! Iată despre ce cantitate este vorba

21 Apr 2024 380