Marian Hrişcu, condamnat definitiv după ce l-ar fi înjunghiat pe un angajat

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins, ca nefondat, apelul declarat de Marian Hrişcu împotriva sentinţei penale pronunţate de Tribunalul Constanţa, instanţă care l-a condamnat la pedeapsa de cinci ani de închisoare pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor. De asemenea, judecătorii constănţeni au dedus din pedeapsa principală aplicată lui Marian Hrişcu şi perioada arestării preventive de la data de 18 februarie la zi. Decizia este definitivă.
 
Reamintim faptul că Marian Hrişcu, patronul unui fast food din Mangalia, s-ar fi certat, în noiembrie 2015, cu un angajat, pe care l-ar fi acuzat că ar fi furat nişte bani. În timpul conflictului, Hrişcu l-ar fi înjunghiat pe angajat în braţ şi în zona gâtului. Cearta ar fi continuat până când angajatul ar fi reuşit să fugă din local la spital atunci când Marian Hrişcu ar fi fost neatent. Medicii au anunţat Poliţia, care s-a deplasat la faţa locului, unde oamenii legii l-au găsit pe presupusul agresor.
 
Marian Hrişcu ar fi fost cercetat şi pentru evaziune fiscală înaintea nefericitului eveniment, procurorii reţinând faptul că, „în perioada 25.11.2012 - 20.07.2014, a reţinut şi nu a virat la bugetul consolidat al statului impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă, prejudiciul fiind de 10.535 de lei“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 4 septembrie 2023

05 Sep 2023 1518

Copil dispărut de la domiciliu în Mangalia. Este căutat de poliție

29 Sep 2017 2376

L-ar fi înjunghiat pe un angajat Marian Hriscu, condamnat la cinci ani de închisoare

19 Feb 2016 2170

Un bărbat, arestat preventiv pentru fapte de agresiune

23 Nov 2015 1955