Marinar din judeţul Constanţa mort la mii de kilometri de casă. Tânărul era inginer pe un vas de croazieră. Mesaje pe Facebook

 
Andrei a murit la 13.000 de km depărtare de casă şi a lăsat în urma lui un ocean de lacrimi şi durere. Avea doar 25 de ani şi a pierit strivit de docul în care era vasul de croazieră pe care lucra, potrivit tech.org, preluat de presa centrală din România.
 
Tragedia s-a produs luni de dimineaţă, la Valparaiso, în Chile, unde Andrei Mădălin era de o săptămână. Lucra inginer electronist pe vasul de croazieră Le Boreal, sub pavilion francez. A căzut de pe o scară şi s-a prăbuşit 23 de metri.

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru tânărul din Tortoman, judeţul Constanţa, Andrei găsindu-şi sfârşitul la peste 13.000 de km depărtare de casă.

"L-am cunoscut pe Andrei, am fost colegi, plin de viaţă şi cu mult bun simţ!", a scris Nicoleta pe Facebook.

Andreea a postat şi ea un mesaj cutremurător:

"Dumnezeu sa te aibă in pază sa-ti așeze sufletul în Împărăția Lui.. Doamne ce durere ce suferință ce gol ai lăsat in sufletul nostru toți care te-am cunoscut care am crescut și am mâncat din aceeași farfurie..nu pot sa cred toată tinerețea taaa.. Dumnezeu te-a ales sa-i fii înger..
Zbor lin dragul nostru!"
 
Mariana l-a cunoscut şi ea pe tânărul român: "Prea devreme.. mult prea devreme.. Zbor lin printre îngeri și putere familiei sa treacă peste acesta mare durere.. Încă nu pot sa cred ca e adevărat 😔"
 
Alin a copilărit cu Andrei şi a postat şi el un mesaj sfâşietor: "Nu pot sa cred Andrei , am dormit în același loc , mâncăm împreună, mergeam împreună la școală, nu am văzut în viața mea un om care nu era supărat niciodată , viața era prea dulce pentru tine. Am ajuns sa plecam pentru un viitor mai bun, Dumnezeu să te odihnească bunul meu tovarăș și marinar, o sa ramai mereu in sufletul meu cu amintiri frumoase🌍🛳️"


Amalia scrie şi ea: „COPIL FRUMOS SI BUN , NU TE VOM UITA NICIODATA 😢Dumnezeul in care ai crezut, caruia i te-ai dedicat si pe care l-ai iubit,nu te-a aparat. Sa ai un somn lin si cerul aproape, suflet bun”, iar Elena adaugă „Dumnezeu să-l odihnească în loc luminat! Mare durere!”

Ultima postare a lui Andrei este din 22 august, când se afla la Mamaia şi se simţea fantastic. 

"Victima a fost cu niște prieteni pe puntea navei, a coborât pe o scară, i-a alunecat piciorul şi a căzut 23 de metri.", a declarat comisarul Rodrigo Muñoz.

 
Oficialul a adăugat că "există camere care au înregistrat evenimentele și au arătat un accident, fără intervenția unor terțe părți", a declarat el pentru La Tercera.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Căutările marinarului de origine georgiană căzut în mare în apropiere de Olimp, suspendate

14 Dec 2023 611

Intervenție ARSVOM la bordul unei nave aflată în rada Sulina! Un marinar turc a avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale (GALERIE FOTO)

21 Nov 2023 763

Soția marinarului din Constanța, aflat pe nava capturată pe Marea Roșie „Am încredere că își vor face treaba. Îl așteptăm acasă“

20 Nov 2023 2420

MAE Marinar român, pe o navă capturată de către rebelii houthi în Marea Roșie.

20 Nov 2023 799

Marinar din Constanța, decapitat pe o navă aflată într-un port din China (GALERIE FOTO)

29 Aug 2023 3569

Intervenție de urgență ARSVOM! Ce s-a întâmplat cu un marinar aflat la bordul unei nave

04 Jun 2023 1648

Intervenție de urgență ARSVOM! Ce s-a întâmplat la bordul unei nave

21 May 2023 1672

Ministerul Afacerilor Externe, detalii despre comandantul român de navă reținut în Cipru

04 Aug 2021 1765

Oficial de la Ministerul Afacerilor Externe. Detalii despre decesul marinarului român de pe nava Mercer Street

30 Jul 2021 2105

Un marinar român a fost ucis de pirați în urma unui atac în Marea Arabiei

30 Jul 2021 9612

MAE Marinarul român răpit în Togo a fost eliberat și va fi repatriat în zilele următoare

09 Jan 2021 1713

ARSVOM Constanța scoate la concurs două posturi vacante

17 May 2020 5107

Marinar din Constanța dispărut de la bordul navei pe care efectua un voiaj internaţional între Australia şi America de Sud

01 Nov 2018 2526

Oficial de la MAE despre marinarul român, răpit la data de 22 septembrie 2018, de pe o navă aflată în largul apelor nigeriene

28 Oct 2018 1561

Marinar român, dispărut în Pacific

27 Oct 2018 2467