Marius-Ciprian Mărgărit, urmărit internaţional pentru infracţiuni contra proprietăţii, prins de poliţişti

Marius-Ciprian Mărgărit, de 36 de ani, din Cochirleni, a fost prins, duminică, de poliţiştii de frontieră. Pe numele bărbatului era emis, de Germania, un mandat european de arestare şi extrădare pentru infracţiuni contra proprietăţii.
Poliţiştii de frontieră susţin că, în jurul orei 10.30, bărbatul s-a prezentat la Punctul Comun de Trecere a Frontierei Silistra - Ostrov, pe sensul de intrare în ţară, călătorind pe jos.

La controlul efectuat în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele cetăţeanului român era emis, de Germania, un mandat european de arestare şi extrădare, pentru infracţiuni contra proprietăţii.
Persoana în cauză a fost reţinută şi condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov, fiindu-i întocmite documentele de predare la Postul de Poliţie Ostrov.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa - Secţia Penală, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Constanţa.

De asemenea, bărbatul a fost prezentat în cursul zilei de ieri Curţii de Apel Constanţa, pentru confirmarea mandatului european de arestare şi predarea către autorităţile judiciare din Germania.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.